TAJČI JE BILA NAŠA MERILIN MONRO! Sad pevačica otkrila svima da ima polusestru, liče kao jaje jajetu, a vezuje ih TUŽAN DOGAĐAJ
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen YouTube

ISPLIVALA FOTKA

TAJČI JE BILA NAŠA MERILIN MONRO! Sad pevačica otkrila svima da ima polusestru, liče kao jaje jajetu, a vezuje ih TUŽAN DOGAĐAJ

Stars -

Pevačica Tatjana Kameron Tajči godišnji odmor provela je sa porodicom na hrvatskom primorju gde je uživala na Korčuli i Pelješcu.

Ona je objavila fotografiju na kojoj pozira sa majkom Šteficom i sinovima Danteom, Evanom i Blejzom.

Tatjana Kameron, Tajči
foto: Printscreen/Youtube

"Ovako izgleda savršena sreća: moja mama i moja deca na jednom mestu i na veoma posebnom mestu“, napisala je pevačica uz fotografiju. Tajči je u svojim objavama na otkrila da posebno uživa na odmoru i da se podseća starih dana. „Sećam se ovog mesta kao magičnog. I svaki put se sećanje na to ne približi stvarnosti", napisala je pevačica uz svoju fotografiju pored mora.

Tajči je u Hrvatskoj proslavila još jedan važan datum koji je obeležila i na Instagramu - rođendan svoje polusestre Tonke.

"Juče smo proslavili 18. rođendan moje polusestre Tonke. Ona je lepa i moćna duša i veoma talentovana mlada žena i umetnica (pozorište, muzika, pisanje...). Sa velikim uzbuđenjem čekam da vidim kako će se njen put nastaviti", počela je Tajči.

"Iako je naš tata preminuo kada je Tonka imala samo dve godine, oseća se prisustvo njegove ljubavi i duha. Bilo je divno videti njen krug prijatelja i porodice. Veoma sam zahvalna na tim porodičnim okupljanjima, to je takav poklon. Nedostajali su mi članovi porodice koji nisu mogli da nam se pridruže i radujem se sledećem susretu", zaključila je ona.

Kurir.rs

Bonus video:

02:20

EVO ŠTA ESTRADA MISLI O RAZVODU KARLEUŠE I DUŠKA! Jedna estradna pevačica potkačila Jelenu: Ona se već tri godine razvodi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track