00:04

DVE RIJALITI BOMBE U BEOGRADSKOM RESTORANU: Maja se vratila iz CG, pa sa Subotićkom dominira! Sevaju GRUDI iz vrelih haljina

skandal veka

MAJA I SUBOTIĆKA SU BILE NERAZDVOJNE! Marinkovićka dolazila u NS kod nje, IZLAZILE SU zajedno, a ONI nisu bili za njihovo DRUŽENJE

Stars -

Nakon što je u medijima isplivao snimak na kom se vidi kako je Maja Marinković bliska sa Petrom Raspopovićem Pecom, suprugom njene drugarice Aleksandre Subotić, nastao je pravi skandal.

Inače, Maja i Aleksandra bile su nerazdvojne, a Marinkovićeva je bila često gost kod Subotićke u Novom Sadu zajedno sa Takijem Marinkovićem.

Aleksandra je tada objavila zajedničku fotografiju na svom Instagram profilu uz zanimljiv opis:

"Svi mi grešimo ponekada, ali bitno je naučiti nešto na svojim greškama, a ne ponavljati ih. Jer onda nisu greške, nego to smo mi", napisala je ona.

Maja Marinković
foto: Printscreen/Instagram

Inače, kada je Maja Marinković izbačena iz Zadruge 5 nije se razdvajala od Subotićke.

Naime, njih dve su se često družile, a to se izgleda nije sviđalo svima. Dok su neki komentarisali da Aleksandra i Maja treba da se drže zajedno, drugi se baš i nisu slagali.

Mnoštvo komentara korisnici Instagrama ostavili su ispod njihove fotografije.

"Sandra, molim te pomozi Maji da uđe jača nego ikada... Neka spava prvu nedelju u pabu, da vidi kako će da lete oko nje, obavezno da ignoriše i Janjuša i Filipa", "Sandra ti si dama, a Maja je pokazala sve najgore o sebi u Zadruzi, džaba joj operacije kad nema mozga", "Aleks, kad se opravi Maja, tad se slikaj, ti si gospođa, ne daj da ti ruše ponos", "Slatke ste", "Maki, vraćaj se u Zadrugu", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Maja Marinković
foto: Printscreen/Instagram

Maja i Aleksandra našle su često zajedno posećivale restorane gde su uživale, a Aleksandra nije mogla ni da nasluti da će joj Maja jednog dana zabosti nož u leđa i smuvati se sa njenim mužem.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:04

DVE RIJALITI BOMBE U BEOGRADSKOM RESTORANU: Maja se vratila iz CG, pa sa Subotićkom dominira! Sevaju GRUDI iz vrelih haljina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track