04:26

Prvo oglašavanje Aleksandre Subotić posle prevare

BESNA

PECA JE NASEO NA PRIČE TE K*RVE! SUBOTIĆKINO PRVO OGLAŠAVANJE POSLE AFERE: Maja se DROGIRA, čula se sa Volkovim! Ona je G*VNO

Stars -

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Subotić prvi put se oglasila nakon preljube njenog partnera Petra Raspopovića.

Uplakala Aleksandra otkrila je da je Maja prenela Peci da ga je Subotićeva varala, a onda ispričala kako je Marinkovićeva sve vreme bila kod njih kući i šta je još radila.

Aleksandra Subotić
foto: Printscreen/Instagram

"Meni Taki gleda kao ćerku, ne mogu da verujem. Ona nikad nije bila u kuću u Kaluđerici, moj tata sada čak živi na jednom drugom mestu. Ona mene nikad nije pokrivala. Ja sve jesam, ali nisam k*rva. Ona me optužila kako sam se svaki dan čula i dopisivala sa izvesnim muškarcem. To je čovek kog sam upoznala kada sam diskvalifikovana zbog Davida. Ako sam nešto odgovorila ja sam stavljala: "Hvala" i "Prijatno", govorila je Subotićka.

"Meni je krivo što je Petar naseo na priče te k*rve. Ona se čula sa fudbalerom u pokušaju, bivšim dečkom Sandre Afrike. Dopisivala se sa Vladimirom Volkovim. Da je narkomanka, narkomanka je, možda je halucinirala kada je bila drogirana da sam ja bila sa ovim, onim. Mnogo mi je žao, žao mi je što je život upropastila jedna k*rva", pričala je Aleksandra kroz suze, pa dodala:

Aleksandra Subotić
foto: Printscreen/Instagram

"Mene ništa ne zanima, želim mir i porodicu na okupu i to je sve. Ni na koga se nisam ogrešila. Ja njega volim. Sramota me na ulicu da izađem, ja sam budala što verujem ljudima. Nemam grešku prema suprugu, a ona neka razmisli kako će joj se vratiti u životu jer je ološ, odron i g*vno."

Aleksandra Subotić
foto: Printscreen/Instagram

Inače, Aleksandra je otkrila da se neće preseliti i da ostaje u stanu u Novom Sadu sa svojom decom.

Aleksandra Subotić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

03:01

Nemanja Subotić poginuo na bazenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track