01:33

Aleksandra Subotić iznela Majin prljav veš

VAN SEBE

RASTURILA SI JEDAN BRAK I ZA TO DOBILA 600 €! OVAJ PUT ĆEŠ ISP*ŠITI: Subotićka se brutalnim rečima obratila bivšoj drugarici MAJI!

Stars -

Rijaliti učesnica Aleksandra Subotić oglasila se na Instagramu zbog afere izabranika Petra Raspopovića i bivše drugarice Maje Marinković.

Maja i Peca uhvaćeni su zajedno na jednom bazenu zbog čega je Aleksandra sada van sebe. Ona je otkrila sa kim se sve Maja dopisivala i šta je želela da postigne ovom preljubom.

Maja Marinković, Aleksandra Subotić, Predrag Raspopović
foto: Printscreen/Instagram, Beta Dragan Gojić, Printscreen/Pink

"Ne odgovaram na prozivke niskobudžetne narkomanke koja je već rasturila jedan brak i izašla sa 600 evra zarade. Ponadala si se da ćeš biti bogatašica zato što si se uhvatila sa mojim suprugom, ali i ovaj put ćeš ga ispušiti kao što si svuda. Ne znam što si se ti družila sa mnom, jela sa mnom iz tanjira, spavala sa mnom gde spavamo suprug i ja, decu si mi mazila i ljubila, zlo pokvareno lažljivo. Iznesi o meni sve što imaš", pričala je Aleksandra, pa dodala:

Aleksandra Subotić
foto: Printscreen/Instagram

"Za mene nikad ne možeš reći da sam se drogirala, da sam bila neverna, da sam se bilo kako ogrešila. Ako sam nešto lupila, napisala u afektu, bila sam ljuta. Kada sam se ljutila poveravala sam ti se, sve iznesi. Kada ja počnem da iznosim o tebi, videćeš. Tužno je da sam spala na taj nivo da se raspravljam."

Maja Marinković, Aleksandra Subotić, Predrag Raspopović
foto: Printscreen/Istangram

"Još me zvala da dođe na vikendicu kod nas u utorak, sredu, kada je Sanja dolazila. A ona išla sa Takijem kod dede u posetu", napisala je Aleksandra.

Aleksandra Subotić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

04:26

Prvo oglašavanje Aleksandre Subotić posle prevare

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track