01:45

URAGANKE NAJAVILE POSLEDNJI ZAJEDNIČKI NASTUP! Za Kurir TV priznale da im ovo nije bilo suđeno: MOŽDA SE NEKADA I SPOJIMO

iskreno

URAGANKE NAJAVILE POSLEDNJI ZAJEDNIČKI NASTUP! Za Kurir TV priznale da im ovo nije bilo suđeno: MOŽDA SE NEKADA I SPOJIMO

Stars -

Poslednji nastup nas očekuje u Americi i to u Njujorku početkom septembra, saopštile su pevačice grupe "Hurricane" posle poslednjeg zajedničkog nastupa u Beogradu.

Ksenija Knežević, Ivana Nikolić i Sanja Vučić pojavile su se nesvakidašnje obučene i to u nesuđenim kostimima za Evroviziju i sve to u cilju kako bi njihov poslednji nastup u Beogradu bio spektakularan.

- Ovo su nesuđeni kostimi za Evroviziju. Ovako su trebali da izgledaju. Ovo je nama poslednji nastup u Beogradu. Poslednji nastup će zvanično biti u Americi. Desiće se u prvoj polovini septembra i to čak u Njujorku - rekle su članice Uraganki.

Uraganke
foto: Kurir televizija

One su se i izjasnile da je pravi trenutak za razlaz, mada da se možda nekada opet i spoje.

- Mislimo da je pravi trenutak za to, jer ističe ugovor. Možda se nekad i spojimo kao neki "rijunion" - rekle su članice Uraganki.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:31

CUGNULE PO RAKIJICU: Uraganke privatnim avionom otišle na nastup

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track