AVA KARABATIĆ SKANDAL MAJSTOR! Valjala se po podu MRTVA PIJANA, uznemiravala goste hotela, urlala, zbog ovoga može u ZATVOR!
Foto: Damir Dervišagić

UHVATILO JE LUDILO

AVA KARABATIĆ SKANDAL MAJSTOR! Valjala se po podu MRTVA PIJANA, uznemiravala goste hotela, urlala, zbog ovoga može u ZATVOR!

Stars -

Starleta Ava Karabatić očito ne misli da stane sa svojim javnim ispadima, tako je u nalogu Prekršajnog suda pisalo da je Splićanka proglašena krivom jer je 29. decembra 2021. oko 21 sat u Splitu u hotelu u alkoholisanom stanju narušavala javni red i mir "na naročito drzak i nepristojan način iskazujući upornost u činjenju prekršaja".

Ava Karabatić je navodno vikala i galamila te nerazgovetno pričala i valjala se po podu, čime je uznemirila goste i osoblje hotela, prenosi "24sata.hr". Međutim, nakon policijskog postupanja nastavila je s remećenjem javnog reda i mira, zbog čega su je policijski priveli i odveli u stanicu.

Naime, Ava je dužna u roku od 30 dana od pravomoćnosti prekršajnog naloga platiti izrečenu novčanu kaznu. Ako u roku od 30 dana uplati dve trećine izrečene novčane kazne, smatraće se da je novčana kazna u celosti plaćena. Starleta je uz to dužna na ime troškova prekršajnog postupka plati iznos od oko 14 evra u roku od 30 dana po pravomoćnosti prekršajnog naloga, inače će se u protivnom isti naplatiti prisilno.

Ava Karabatić
foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Ava Karabatić je pre dva meseca osuđena na novčanu kaznu od oko 100 evra zbog remećenja javnog reda i mira. Konkretno, radi se o vici prema policajcima u pijanom stanju zbog koje je Opštinski prekršajni sud u Splitu izdao prekršajni nalog sa spomenutom kaznom.

Svojom vikom i galamom kod policajaca, ali i drugih stanara izazvala je osećaj nelagode, utvrdio je sud. Na kraju su policajci uhapsili Avu i odveli je u prostorije Druge policijske postaje gde je zadržana do 1.25 časova idućeg jutra. Upravo zato joj je kazna umanjena za oko 80 evra jer se računa da je bila uhapšena dva dana.

Ava Karabatić
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ/24sata.hr

Bonus video:

00:53

BUDI STARLETA, SAMO ŠTO DALJE OD MENE! Izvorinka Milošević brutalno iskrena: Ne možeš biti i PEVAČICA I PRODAVAČICA LJUBAVI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track