ISPALJENA! GDE JE SADA OBEĆANI STAN NA BANOVOM BRDU?! Dalila će morati da iznajmljuje nekretninu, obožavateljka joj OKRENULA LEĐA
Foto: Printscreen/Zadruga

IPAK NIŠTA

ISPALJENA! GDE JE SADA OBEĆANI STAN NA BANOVOM BRDU?! Dalila će morati da iznajmljuje nekretninu, obožavateljka joj OKRENULA LEĐA

Rijaliti -

Dalila Dragojević osvojila je drugo mesto u rijalitiju "Zadruga 5" i dobila montažnu kuću, a svi su se setili da je jedna obožavateljka svoj stan nudila upravo njoj.

Naime, iako je Dalila prevarila muža Dejana u rijalitiju sa Filipom Carem, mnogi su stali na njenu stranu, pa tako i jedna gospođa kojoj sada nema ni traga ni glasa. Ona je svojevremeno u emisiji "Pitam za druga" na Red TV izjavila da će voj stan na Banovom brdu dati Dalili.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Instagram

"Imam jednoiposoban stan na Banovom brdu, i pobedila ona ili ne pobedila, završne večeri, zovem vas lično - tebe Panda, tvoju televiziju i taj stan što imam prepisaću ga Dalili. Ako on ostane sa njom biće pola njemu pola njoj, ako ne ostane sa njom stan prepisujem Dalili", rekla je gledateljka u uključenju zbog čega se voditelj našao u čudu.

"Prepišite meni stan, kakva Dalila", našalio se tada, a izgleda da Dalila ipak ništa nije dobila s obzirom da je rešila da iznajmljuje stan sa Marijanom Zonjić u Beogradu.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track