02:08

ŽELJKO VASIĆ ISPRIČAO ZAŠTO NIKAD NIJE SNIMIO DUET SA ANOM NIKOLIĆ Otkrio i da li bi sada voleo da ima pesmu sa pevačicom

realna priča

ŽELJKO VASIĆ ISPRIČAO ZAŠTO NIKAD NIJE SNIMIO DUET SA ANOM NIKOLIĆ Otkrio i da li bi sada voleo da ima pesmu sa pevačicom (VIDEO)

Stars -

Željko Vasić je u Realnoj priči govorio i o najblistavijim trenucima u karijeri, pa je otkrio i kako je došlo do saradnje sa Ninom Badrić ali i zašto nikada nije snimio planirani duet sa Anom Nikolić.

A kada je Željko Vasić hteo da odustane od muzike, i kako je jedno veče u sred nastupa ugasio mikrofon i izašao iz diskoteke.

Željko Vasić
foto: Kurir Televizija

- ispričao je Željko Vasić u Realnoj priči.

Željko Vasić
foto: Kurir Televizija

- Ne znam zašto se nije desilo da Ana Nikolić i ja snimimo duet. Koju sam ja, na kraju, sam snimio. Hteo sam da pomešamo stilove, pošto Ana peva i folk. Ničeg tu nije bilo zanimljivo za javnost - rekao je Željko.

A na pitanje da li bi sada snimio pesmu sa Anom Nikolić Željko je odgovorio da ne bi.

- Pa ne znam. Sad smo se malo razišli. Ne pretim baš puno šta se dešava. Ona je malo prešla na ovaj elektro, jel? Pa to modernije. Što da ne? Ona ima prijatelje pevače čije je duete odbila. ona i ja se nismo poznavali. Nas je spojila pesma. To je jedini ispravan odgovor - rekao je Vasić.

A evo i sa kim se druži sa estrade.

- Sa mnogo poznatih se znam. Evo skoro sam se čuo sa Saletom iz Tropiko benda, bio je na Hilandaru s amojim kumom. Znam se sa njim mnogo godina. Ne mogu baš nekoga sad. Sa Vladimirom sa bio nerazdvojan godinama. Život te natera da menjaš život. Dođe i porodica - rekao je Željko Vasić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

04:17

ŽELJKO VASIĆ REAGOVAO NA TUŽBU ACE LUKASA! Šokiran izjavio da to nema VEZE SA MOZGOM pa spomenuo i SAŠU MIRKOVIĆA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track