TOTALNI HIT! STIGLA PORUKA DA PECA PRELAZI NA MILJANU KULIĆ: Čim se vrati iz Crne Gore sa ljubavnicom planira da OSVOJI Miksi!
Foto: Printscreen/Instagram

REŠEN

TOTALNI HIT! STIGLA PORUKA DA PECA PRELAZI NA MILJANU KULIĆ: Čim se vrati iz Crne Gore sa ljubavnicom planira da OSVOJI Miksi!

Stars -

Maja Marinković preotela je muža svoje bliske prijateljice Aleksandre Subotić - Petra Pecu Raspopovića, sa kojim trenutno uživa na letovanju u Crnoj Gori.

Šuška se da je nova Pecina meta ni manje ni više nego Miljana Kulić. Naime, kako tvrdi izvesni Dule iz Novog Sada, Peca je sada bacio oko na Miljanu Kulić i ima plan da je osvoji, čim se vrati iz Crne Gore.

Aleksandra Subotić, Petar Raspopović, Taki Marinković
foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

Kako tvrdi Raspopovićev sugrađanin, Peca se već neko vreme raspituje za Miljanu i veoma je zagrejan, a nema sumnje da će nastati potpuni haos, kad Maja sazna za namere svog dečka, kao i kada shvati da je vrlo moguće čeka ista sudbina kao i njenu dojučerašnju prijateljicu Aleksandru.

"Koliko sam načuo veoma je zagrejan, planira da te kontaktira kada dođe iz Crne Gore. Čisto da znaš. Ne znam kako ga nije sramota, jer si zauzeta ali će pokušavati da te osvoji", glasi poruka koju je dobila Miksi.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Zadruga

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

01:33

Aleksandra Subotić iznela Majin prljav veš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja