MILJANA ME NAMAMILA U STAN, ZAKLJUČALA ME I OTELA TELEFON! Šok ispovest bivšeg rijaliti učesnika: Svi znaju ko je ona i ŠTA RADI
Foto: Printscreen/Instagram

LUKA RADIVOJEVIĆ OTVORIO DUŠU

MILJANA ME NAMAMILA U STAN, ZAKLJUČALA ME I OTELA TELEFON! Šok ispovest bivšeg rijaliti učesnika: Svi znaju ko je ona i ŠTA RADI

Stars -

Luka Radivojević, bivši učesnik rijalitija "Parovi", a koji je potpisao ugovor za ulazak u "Zadrugu 5" u koju nije ušao, rešio je da progovori o odnosu sa rijaliti zvezdom o kojem se dosta govorilo.

Podsetimo, nako jednog od raskida Miljane kulić i Lazara Čolića Zole, Miljana je upoznala Luku, a ubrzo je okačila zajedničku fotografiju na Instagram.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Instagram

Luka je sada otkrio do detalja kako je izgledao njihov susret, ali da je bio šokiran Miljaninim postupkom, jer ga je kako kaže odvela u stan u kojem je živela sa Zolom.

- Ja sam mislio da je Miljana privatno drugačija, normalna, da možeš sa njom lepo da popričaš, ali očigledno za nju je neka budala sa dijagnozom, taman dobar spoj Nenad koji je sada sa njom... Neka ga vrti oko malog prsta tako i treba, ipak je to Miljana - počeo je Radivojević, pa otkrio kako su se on i rijaliti zvezda upoznali:

Luka Radivojević
foto: Printscreen/Happy

- Miljana i ja smo se dopisivali tri godine i nikako da se vidimo, imao sam slobodno u firmi gde sam radio, i rekao joj da mogu doći, ali na 3, 4 sata da odemo na piće i ručak. Devojka je jedva dočekala, ja sam krenuo prema Nišu sačekala me je na stanici taksijem. Otišli smo u restoran na ručak. Posle ručka meni ona kaže: ''Idemo u drugi restoran''. Odvela me u zgradu. Ja sam mislio da na vrhu zgrade ima neki lep restoran, međutim rekla mi je: "Idemo do stana gde smo živeli Zola i ja na 15 minuta i idemo", priča Luka, pa otkriva da ga je u tom stanu na njegovo iznenađenje Kulićeva zaključala.

- Ostao sam zatečen, ona je mene zaključala u stanu. Uzela je ključeve, stavila u torbu, sela na krevet, a na krevet je stavila torbu. Rešetke na prozorima, prozori ne mogu da se otvore, samo klima radi. Ne možeš da pozoveš nikoga, otela mi je telefon. Mislio sam da se šali sa svim tim, ali nažalost to je jedna psihopata od devojke, svi znaju ko je ona i šta sve radi - priča Luka, pa otkriva da je upoznao i Mariju Kulić.

Miljana Kulić, Marija Kulić
foto: ATA Images

- Upoznao sam i Mariju poslednji dan kad je ''Pink'' došao po nas. Siniša je uleteo u stan isto poslednji dan i drao se što spavamo zajedno. Bio sam i u kući kod nje, Marija je divna žena i sve mogu najbolje o njoj da kažem, domaćica, prelepa majka. Miljana je njoj život uništila njenim ponašanjem, ona majku nikako ne poštuje, zato je Marija od sekiracije dobila rak, kao i njen otac. Željka samo Marija čuva, pozvala je za tri dana našeg druženja dva puta da pita kako je Željko, apsolutno kao da dete nema, samo o s*ksu razmišlja i gde će otići. Kao beskućnik je - završava Luka.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Zadruga

Kurir.rs/Srbijadanas

Bonus video:

00:26

Džehva pokazala novi stan, a gde je sav luksuz?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track