KRIJU SE U SPA CENTRIMA I HOTELSKIM SOBAMA! Kurir otkriva nove detalje ljubavne veze HRVATSKE pevačice i SRPSKE voditeljke
Foto: Profimedia

ŠOKANTNO

KRIJU SE U SPA CENTRIMA I HOTELSKIM SOBAMA! Kurir otkriva nove detalje ljubavne veze HRVATSKE pevačice i SRPSKE voditeljke

Stars -

Srpska voditeljka i hrvatska pevačica sve čine kako bi vreme provele zajedno, kada im obaveze to dozvole, ali da javnost ne otkrije da su njih dve u ljubavnoj vezi. Zato se ponašaju baš kao da su drugarice, te se za njihov odnos saznalo upravo od osoba koje ih poznaju, pa su primetile varnice.

Seks, Muškarci, Pornić, Porno Film, Lezbejke

Nih dve svoje susrete organizuju u Beogradu ili u Zagrebu, kada udata voditeljka u Hrvatskoj ima poslovne obaveze. Recept viđanja je isti. Na javnim mestima uvek su u krugu više ljudi, skoro da nikada ne sede jedna do druge, ali zato se prepuste uživanju u spa-centrima i hotelskim sobama.

- Dolazile su u hotel, koristile su usluge spa-centra. Opuštaju se u saunama, slanoj sobi i pored bazena, a neizostavne su i masaže. Pevačica ima sobu, pa se i tamo sastaju - kaže naš sagovornik.

Gej, Brenda, Vojska SAD, Lezbejke, Penelopi, Brakovi

- Njih dve bi, kažu izvori, volele da otputuju zajedno negde gde ih niko ne poznaje, ali je to nemoguće. Jedna ima nastupe, dok druga planira odmor sa suprugom. Za sada ovako funkcionišu, a nekoliko puta su išle zajedno i u šoping, pa su se kući vratile s punim kesama - završava naš sagovornik.

venčanje, gej, brak, preljuba, porodica, burme
foto: Reuters

Ono što smo saznali je to da pevačici ne smeta što je voditeljka u braku. Iako sada gaji emocije prema pripadnici istog pola, i ona sanja da nađe muškarca pored kojeg će ostariti. Do sada je u ljubavi doživljavala samo poraze, a iz nekih veza je izlazila razočarana i povređena. U javnosti i u svojim intervjuima nije odavala takav utisak, ali oni koji je poznaju dobro znaju koliko bi volela da je sve to bilo drugačije i da se ostvarila kao porodična žena.

Seks, Poljubac, žene, Orgazam, Gej, Lezbejke
foto: Shutter

Voditeljka je pak posvećena mužu, a sada se spremaju za letovanje, na koje će uskoro otići, ali kontakt s pevačicom ne prekida.

Lezbejke
foto: Think

Kurir.rs/ Ekipa Kurira

Bonus video:

02:15

GEJ AFERA TRESE ESTRADU! Vesna Rivas za Kurir TV prokomentarisala ljubav PEVAČA I FRIZERA: Znam ko još VARA ŽENU SA MUŠKARCEM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track