POJAVILA SE JEDINA FOTKA ELENE KARAMAN I MIJATOVIĆA: Njihova LJUBAV bila je vanvremenska, a život im promenila najveća TRAGEDIJA
Foto: Nemanja Nikolić, Sonja Spasić

BILO JE TEŠKIH MOMENATA

POJAVILA SE JEDINA FOTKA ELENE KARAMAN I MIJATOVIĆA: Njihova LJUBAV bila je vanvremenska, a život im promenila najveća TRAGEDIJA

Stars -

Jedina fotografija Predraga Mijatovića i Elene Karaman osvanula je na društvenim mrežama.

Devedesetih se mnogo pričalo o ljubavi Predraga Mijatovića i Elene Karaman. Verovalo se da je njihova ljubav vanvremenska i da ne postoji ništa što bi ih razdvojilo.

Elena Karaman, Elena Karić
foto: Damir Dervišagić

Dobili su dva sina, Luku i Andreja, koji je nažalost 2009. godine preminuo, što im je živote promenilo iz korena. Elena se udala sa samo 18 godina za jednog od tada najpoželjnijih fudbalera, a novinske stupce su punile priče o njihovoj ljubavi, koja je na zaprepašćenje svih pukla 2001. godine.

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija iz perioda njihove veze, na kojoj se vidi da su srećni i privrženi jedno drugom, ali ono što su mnogi primetili jeste činjenica da se Peđa nije mnogo promenio iz tog perioda, dok je Elena u potpunosti drugačija.

Elena se nakon Mijatovića udavala još dva puta, ali ni ti brakovi nisu bili uspešni, dok je Peđa već dve decenije u braku sa Anetom Milićević, sa kojom je dobio tri ćerke.

Aleksandar Vučić, Johanes Han, Božidar Maljković, Predrag Mijatović
foto: Ana Paunković

Kurir.rs

Bonus video:

00:32

Elena Karić pokaza unutrašnjost kuće, leži u crnoj posteljini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja