04:58

PRETEŠKO! IVAN GAVRILOVIĆ NA IVICI SUZA Prisetio se preminulog oca: Razgovaram sa njegovom slikom! NE MOŽE JEDNO DA PREŽALI

KURIR Televizija

PRETEŠKO! IVAN GAVRILOVIĆ NA IVICI SUZA Prisetio se preminulog oca: Razgovaram sa njegovom slikom! NE MOŽE JEDNO DA PREŽALI

Stars -

Ivan Gavrilović zaplakao je prisećajući se svog učešća u rijalitiju u javne prevare koji je počinio sa Milijanom Bogadnović.

- Nisam bio mnogo svestan šta se tu dogodilo. To je bio i period kada mi je otac umro. Petnaestak dana posle mog izlaska iz rijalitija, sve se dešavalo čudno. Moje duhovno stanje je bilo jako nestabilno - priča Gavrilović.

Ivan Gavrilović
foto: Kurir televizija

Energija koju je tada osećao bila je potpuno ludačka, priča pevač i dodaje da misli da mu je supruga oprostila javnu prevaru.

- Mislim da mi je oprostila. Ovako je više blam, ona je jaka i okej žena. Rijaliti prevara je jedna predstava za narod. Ništa nije namešteno, taj osećaj je više kao bolesna veza. Sam sistem tog života te uvodi u to - kaže Gavrilović, kome je izlazak iz rijaltijia jako teško pao.

Ivan Gavrilović
foto: Kurir televizija

- Meni je tada i ćale umro, zamisli kada ti ne osećaš tugu za ćaletom i tom trenutku. Nisi svestan uopšte šta se dešava. Nisi bio tu pored tate kada je trebalo da budeš, sednem pored njegove slike i pričam sa njim. Teško mi je što ga nisam previjao, jer je bio teško bolestan - iskreno je rekao Gavrilović.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:59

JOVANA JEREMIĆ IDE POD NOŽ! Popularna voditeljka se odlučila na drastičan potez: Menja ovo na sebi VIŠE NEĆE BITI ISTA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track