ARKANOVOG SINA VOJINA SVI ZNAJU, A IMA BRATA BLIZNACA! Nikola Ražnatović bio u Cecinom spotu, pravi FRAJER, a ovako sad IZGLEDA!
Foto: Damir Dervišagić, Shutterstock, Printscreen/Instagram

MNOGI GA NE ZNAJU

ARKANOVOG SINA VOJINA SVI ZNAJU, A IMA BRATA BLIZNACA! Nikola Ražnatović bio u Cecinom spotu, pravi FRAJER, a ovako sad IZGLEDA!

Stars -

Vojin Ražnatović, sin Željka Ražnatovića Arkana iz prvog braka sa Natalijom Martinović aktivan je na društvenim mrežama, a njegov brat blizanac Nikola nije često viđen u javnosti.

Vojin je jednom prilikom na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju. Naime, Arkanovim sinovima tada je bio rođendan, a Nikola je odlučio iznenadio brata.

"A vidite ko se pojavio da proslavimo rođendan zajedno", napisao je Vojin uz fotografiju njih dvojice tada.

Nikola već godinama živi u Los Anđelesu, gde se se kao preselio sa majkom, bratom i sestrama Milenom i Mašom.

Poslednji put viđen je na pomenu svog oca 2015. godine. Studije je završio u Americi, a inače pojavio se i u spotu "Nevaljala" Svetlane Cece Raznatović.

Vojin i njegov brat blizanac Nikola su studirali glumu i radili po klubovima u Los Anđelesu, Las Vegasu i Palm Springsu. Vojin se posle završenog fakulteta zaposlio u firmi lanca hotela i kazina čiji je vlasnik deda čuvene bogatašice Paris Hilton.

Nikola Ražnatović
foto: Printscreen

Kurir.rs

Bonus video:

04:33

ČUVENI MUZIČAR OTKRIO CECU SA 15 GODINA I PROSLAVIO JE! Pisao joj pesme i garantovao ušteđevinom za nju A ONA MU ZALUPILA VRATA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track