I ONA ODE U PISCE! VENDI OBJAVILA KNJIGU: Folkerka otkriva kako da pobedite SILE tame i ljudsku PAKOST! (FOTO)
Foto: Printscreen Grand Tv

o ovome se priča

I ONA ODE U PISCE! VENDI OBJAVILA KNJIGU: Folkerka otkriva kako da pobedite SILE tame i ljudsku PAKOST! (FOTO)

Stars -

Pevačica Vesna Vukelić Vendi je objavila dugoočekivanu knjigu o kojoj je bilo reči početkom ove godine.

Vesna Vukelić Vendi
foto: Printscreen Grand Tv

Kako piše na njenom fan nalogu na Instagramu, ona je pevačica, a sada je i pisac. Jednom rečju, to je Vesna Vukelić Vendi.

Knjiga se zove "Misterija crne žene".

Vesna Vukelić Vendi, Vendi, knjiga
foto: Printscreen/Instagram

- Poštovani prijatelji, ono što ste dugo čekali! Upravo je izašao moj roman pod nazivom ,,Misterija crne žene''. U skladu sa svojom višestranom ličnošću, u svojoj karijeri sam se ostvarila na različitim poljima, tako da vam se danas mogu predstaviti zvanično i kao pisac.

Ovaj roman, na kom sam vrlo temeljno radila, zahtevao je veliko istraživačko znanje, jaku volju i nesalomiv karakter, jer nimalo nije bilo lako ući u jedan svet i razgrnuti pozadinu svih dešavanja, zamki i zavera za koje, nažalost, današnji čovek bez višeg stupnja ove vrste znanja i duhovnosti, ni ne sluti koje sile zla mu stoje nad glavom i vuku poteze u njegovom životu. U romanu, baziranom na istini, razotkrivaju se zamke sila tame i dešavanja u njihovom sudaru sa Pravoslavljem.

Vesna Vukelić Vendi, Vendi, knjiga
foto: Printscreen/Instagram

Želim vam da uz pomoć ove knjige nadmudrite i pobedite sve lukave i pakosne, koji svoju zluradost ostvaruju na tuđoj nesreći. Veliki pozdrav, vaša Vendi - stoji u objavi pevačice na Instagramu, a brojni obožavaoci su joj upućivali poruke podrške, kao i oduševljenje što je knjiga konačno ugledala svetlost dana.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:30

VENDI OPLELA PO ŽENAMA: Nije normalno da žena od 50 godina ima dečka, ona je nikakav uzor svojoj ćerki i velika BLUDNICA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track