MRZE ME JER SAM UNIŠTILA SVOJ BRAK! Dalila Dragojević žestoko oplela: Ja sam trenutno ZVEZDA, ali OMRAŽENA jer sam PRELJUBNICA!
Foto: Printscreen/Youtube/Pink

žestoko

MRZE ME JER SAM UNIŠTILA SVOJ BRAK! Dalila Dragojević žestoko oplela: Ja sam trenutno ZVEZDA, ali OMRAŽENA jer sam PRELJUBNICA!

Rijaliti -

Dalila Dragojević je iz "Zadruge" ponela srebrnu medalju, odnosno drugo mesto.

Ona je doživela veliku popularnost, ali je sebi postavila i neke ciljeve.

Naime, kako je sama istakla u emisiji "Ekskluzivno" ona je vrlo omražena među publikom, dok ima mnogo njih i koji je obožavaju i javno podržavaju, čemu svedoči i njen visok plasman u najgledanijem rijalitiju.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Premijera - Vikend Specijal

Snašle su me mnoge stvari! Nisam se još oporavila od rijalitija. Ipak sam tamo bila zatvorena 10 meseci. Mnogo toga se izdešavalo. Još uvek nisam uspela da odem do kuće, idem sutra. Ne uspevam da se oporavim, stalno sam u pokretu - otkrila je Dalila.

Prvenstveno da nađem stan, da se negde stacioniram. I da odem na more planiram. Otići ću negde, ne na našim prostorima, i biće to nekih 12 do 15 dana. Zaslužila sam da se odmorim. I onda ćemo videti šta ćemo dalje! Kod mene se to nikad ne zna - rekla je ona.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Yputube/Pink

Dalila je svesna toga da je trenutno vrlo popularna, ali da mora da pametno iskoristi svoju popularnost.

- Ja sam trenutno zvezda, ali zvezda koja je jako omražena. Zvezda preljubnica. Sama sam doprinela svojim ponašanjem, ali su mi i prilepili mnoge etikete. Ne dičim se time, ali ova popularnost koju imam trenutno mogu lepo da iskoristim, ako je pametno iskoristim. Ako se ne osvrćem na loše komentare. Kad uđem ponekad da vidim ko mi to piše, sve mi bude jasno. Naravno da trpim sve to. Ja neću pasti u krevet. Mnogi bi to voleli. Nema potrebe za tim. Ja sam se razvela, zaljubila sam se u osobu koja je jako slična meni. Ja sam ta koja sam uništila svoj brak, nisam tuđi. A omražena sam mnogo više nego one koje su uništavale tuđe brakove - rekla je Dalila Dragojević.

(Kurir.rs/Pink)

Bonus video:

00:13

Dalila i Car se pomirili

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track