ONA JE SPREMNA NA SVE DA SAZNA ISTINU! PRVI FILM APOLLON PRODUKCIJE; „LUČA“, NA „FESTIVALU EVROPSKOG FILMA PALIĆ“!
Foto: Promo

ONA JE SPREMNA NA SVE DA SAZNA ISTINU! PRVI FILM APOLLON PRODUKCIJE; „LUČA“, NA „FESTIVALU EVROPSKOG FILMA PALIĆ“!

TV šou -

Film će se prikazati u utorak 19. jula u 19 časova.

U okviru najprestižnijeg domaćeg filmskog festivala “Palić”, večeras od 19 časova biće premijerno prikazan prvi u nizu filmova Apollon produkcije – “Luča”, reditelja Ivice Vidanovića. „Festival Evropskog Filma Palić“ uvrstio je ovaj vrsni triler u selekciju Paralele i sudari, i time ga učinio jedinim srpskim filmom na ovogodišnjem festivalu. Ova kriminalisticka drama koja se duboko bavi odnosom oca i ćerke, njihovih sudbina i profesija, ali i prošlošću koja ne dozvoljava da bude izbrisana - dočaraće nam iskusni Ljubiša Milišić i Andrija Mitić, ali i mladi i nadareni Jova Maksić, Smiljana Marinković i Miloš Đurović.

Luča
foto: Promo

Ovogodišnje, dvadeset deveto izdanje „Festivala Evropskog Filma Palić“, održava se u tradicionalnom terminu, od 16. do 22. jula na Paliću i u Subotici, u organizaciji Otvorenog univerziteta Subotica. Festival se ove godine održava na više lokacija, među kojima su jedinstvena Letnja pozornica na Paliću, kao i bioskopi Eurocinema, Abazija i Lifka.

Luča
foto: Promo

Publici će tokom „Festival Evropskog Filma Palić“ biti predstavljeno više od 130 filmova iz svih krajeva Evrope, u 15 različitih selekcija i programskih celina, medju kojima je domaća “Luča” u produkciji Apollona.

Luča
foto: Promo

Prvi lokalni servis za gledanje filmova i serija “Apollon” je posle samo godinu dana od nastanka, u saradnji sa “Telekom Srbija” pokrenuo incijativu za snimanje cak 52 dugometražna filma u sopstvenoj produkciji. Sva ostvarenja, uključujući i film „Luča“ biće dostupna na jedinoj srpskoj platformi za gledanje online filmova i serija “Apollon” koji je vec sada daleko ispred inostranih takmača u trci za brojem vernih korisnika.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track