PEVAČ SKINUO 8 KG ZA DVA MESECA! SAŠA KAPOR OTKRIO SVOJE ZDRAVE TRIKOVE: Izbacio hleb i slatkiše, a ubacio OVO u ishranu!
Foto: Dragan Kadić

VODI RAČUNA

PEVAČ SKINUO 8 KG ZA DVA MESECA! SAŠA KAPOR OTKRIO SVOJE ZDRAVE TRIKOVE: Izbacio hleb i slatkiše, a ubacio OVO u ishranu!

Stars -

Pevač Saša Kapor kaže da je korona glavni krivac što se ugojio u poslednje dve godine.

Pevač kada je shvatio da se previše opustio, povukao je ručnu i bacio se na vežbanje. Tako je za dva meseca na zdrav način uspeo da smrša osam kilograma i ne planira tu da se zaustavi.

Nikolina Kovač, Saša Kapor
foto: Damir Dervišagić

- Prethodnih godina sam se opustio više nego inače zbog cele ove situacije sa koronavirusom. Iskreno, dok je pandemija bila u punim jeku, najviše sam vodio računa o "mentalnoj higijeni", a fizički izgled sam stavio u drugi plan. Ali onda sam video da sam preterao i rešio sam da probušim kašiku. Poslednja dva meseca sam se ozbiljno aktivirao i polako se vraćam u formu - priča Kapor i priznaje da mu je sve to teško palo jer je veliki gurman:

- Sve jedem i ne biram. I kada pazim šta jedem, ne mogu da budem na strogim dijetama, nego izbacim hleb, slatkiše. Onda jedem mnogo proteina i salate u neograničenim količinama i na taj način se stešem. I fizički sam se dosta aktivirao. Kombinujem teretanu i kros fit.

Saša kaže da je najviše kilograma imao kada se prijavio za "Zvezde Granda", takmičenje koje ga je i proslavilo:

- Kao klinac i tinejdžer bio sam buckastiji, ali mi to tada nije smetalo. Najgojazniji sam bio u početku takmičenja "Zvezde Granda", ali sam uspeo kasnije da smršam. Nisam opterećen kilažom, ali naravno da se mnogo bolje osećam kada sam fit, imam više snage i energije za sve. Na svu sreću, nikada nisam imao problema sa zdravljem zbog viška kilograma.

  • Trik savet: Voda sa limunom je odlična stvar za topljenje masti
  • Doručak: Kajgana sa povrćem i salata
  • Ručak: Tartar biftek sa maslacem i tost hleb
  • Večera: Tunjevina sa zelenom salatom i lukom
Nikolina Kovač, Saša Kapor
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ/Informer

Bonus video:

00:13

Anastasija snimila Cecu u domu na Dedinju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track