00:11

Hurricane nastup u Crnoj Gori

VESELO

IVANI PUKLA ČARAPA, KSENIJI SEVNULA G*ZA, SANJA NIJE USPELA DA SAKRIJE CELULIT: Kurir paparaco uhvatio uraganke u nezgodnim pozama

Stars -

Grupa Hurricane je imala spektakularni nastup u najpoznatijem klubu u Budvi. Ksenija Knežević, Ivana Nikolić i Sanja Vučić pojavile su se u minijaturnim suknjicama koje su istakle sve njihove nedostatke.

1 / 8 Foto: Kurir/Ana Denda

Tokom nastupa, članice ove grupe trudile su se da sto više đuskaju, a kada se Ksenija Knežević malo popustila njoj je sevnula cela zadnjica. Zanimljivo je da je ona tokom nastupa jedina pila alkohol, dok si njene koleginice konzumirale vodu.

Budnom oku Kurir paparaca, nije promakla ni Ivanina pocepana čarapa, ali ni izrasli nokti na nogama koje ova pevačica očigledno nije stigla da sredi. Sanja Vučić, za razliku od svoje koleginice nije pokazala baš sve. Ona je imala postavu ispod suknje, pa njena guza nije bila dostupna za gledanje iz publike, ali nas je zato počastila prizorom svog nagomilanog celulita koji nije uspela da sakrije čak ni sa čipkanim čarapama.

Uraganke su u jednom trenutku zapalile Kaskadu i to u bukvalnom smislu. Najpoznatiji klub u Budvi je goreo, upaljene baklje na krovu lokala razigranu publiku bacile su trans, pa su svi u glas skakali i pevali sa pevačicama. Ivana, Sanja i Ksenija su tada za medije izjavile da priznale da ih Crnogorci ne muvaju.

1 / 20 Foto: Ana Paunković

Kurir.rs/M.M./A.D.

Bonus video:

00:11

Hurricane nastup u Crnoj Gori

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track