SVAKOJ ŽELIM DA SE UDA, DOBIJE DECU, PA DA ŽIVI KAO PTICA NA GRANI: Zlatina izjava nasmejala sve, priznala i šta RADI osim PEVANJA
Foto: Dragan Kadić

SREĆNA

SVAKOJ ŽELIM DA SE UDA, DOBIJE DECU, PA DA ŽIVI KAO PTICA NA GRANI: Zlatina izjava nasmejala sve, priznala i šta RADI osim PEVANJA

Stars -

Pevačica Zlata Petrović otkrila je da joj muškarac nije potreban da bi bila srećna, te je istakla da veoma ceni svoju slobodu.

Kako kaže, ona ne planira da ponovo staje na "ludi kamen".

Premijera, Zlata Petrović
foto: Printskrin / Premijera

- Zlata se više ne udaje, voli ovu slobodu najviše na svetu. Svakoj ženi bih poželela da se uda, da dobije decu i unučiće i onda da živi slobodna kao ptica na grani - poručila je pevačica i dodala:

- Za ludake uvek ima posla, a ja spadam u najveće ludake na svetu. Em što radim svoj posao, em radim sa majstorima, pa sam sva modra. Pevam u poslednje vreme najčešće od moje Goce "Nosi ciglu i blokove", ali stvarno, nije parodija! To je stvarno tako u mom životu sada sa majstorima. Mrtva sam! - rekla je ona.

Zlata Petrović
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Grandonline

Bonus video:

03:17

MOŽDA SLUTIM SVADBU Zlata Petrović o udaji, a onda je čula koju su IZREKU kolege smislile o njoj: Šta reče? NJENA REAKCIJA HIT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track