SAOBRAĆAJKA PEVAČU PROMENILA ŽIVOT: Saša Kapor otkrio šta od tada ne radi: Važno je zbog PORODICE
Foto: Printscreen/Instagram

HOĆE DA BUDE SIGURAN

SAOBRAĆAJKA PEVAČU PROMENILA ŽIVOT: Saša Kapor otkrio šta od tada ne radi: Važno je zbog PORODICE

Stars -

Godine su prošle od kada je pevač Saša Kapor prvi put kročio na Grandovu scenu i zapevao u popularnom muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" koje smatra najvećim pokretačem njegove karijere.

- Iskreno od kada sam ušao u takmičenje i kako je sve to krenulo, bukvalno od tog perioda sam krenuo da radim i Bogu hvala do dan danas nisam stao. Mnogo toga sam obišao, pevao sam u Evropi i svetu, tako da mislim da sam još u tom prvom krugu ostavio dobar utisak na terenu - istakao je Kapor.

Saša Kapor, Nikolina Kovač
foto: Pritnscreen Praktična žena

Osim muzike koja je njegova najveća ljubav Saša priznaje da veliku strast ima prema dobrim automobilima za koje se ne libi da da i pozamašnu sumu novca.

- Ne menjam toliko često automobile kao što mislite (smeh), ali da sam veliki ljubitelj automobila jesam! Stvarno volim dobar auto da imam. Iskreno od kada smo 2015. godine imali onu nesreću odlučio sam da ne štedim za kola jer mislim da je jako bitno u ovom našem poslu da imamo siguran i pouzdan automobil, ali prvenstveno i zbog porodice - prisetio se pevač.

Nikolina Kovač, Saša Kapor
foto: Printscreen Grand news TV

Kurir.rs/Grandonline

Bonus video:

01:32

NIKOLINA KOVAČ U PULSU SRBIJE O PORODIČNIM VREDNOSTIMA: Nije bitno šta je na trpezi, već da smo zajedno! Ljubav će SPASITI svet!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track