OVAKO JE IZGLEDAO DANAŠNJI DATUM SA VIDOJEM KROZ GODINE! Danas bi mu bio rođendan, Nikolina emotivna: Niko nam ovo ne može ODUZETI
Foto: Printscreen/Instagram

I DALJE PATI

OVAKO JE IZGLEDAO DANAŠNJI DATUM SA VIDOJEM KROZ GODINE! Danas bi mu bio rođendan, Nikolina emotivna: Niko nam ovo ne može ODUZETI

Stars -

Nekadašnja voditeljka Nikolina Pišek trenutno boravi u Beogradu, a o njoj i odnosu sa pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem se i dalje spekuliše.

Sada je podelila sve fotografije i snimke koje su joj uspomena na pokojnog Vidoja.

- Ovako je to izgledalo na današnji dan. 25.7. kroz godine. Niz srećnih uspomena. Svaka je dragocena. Njih nam niko ne može zabraniti - napisala je Pišekova u opisu Instagram objave.

Podsetimo, nakon Vidojeve sahrane, Nikolina i njen svekar Miša Grof su počeli da se prepucavaju preko medija i društvenih mreža. Miša je navodio da je voditeljka bila sa njegovim sinom samo zbog novca, a ona mu nije ostajala dužna.

- Sve što misli da je ona kupila i poklonila Vidoju, to je njeno. Zašto bih ja zadržao njenu sliku ili bilo šta njeno? Sve što misli da je njeno, neka slobodno uzme, samo ne znam od kojih para je ona kupovala Vidoju skupocenosti - naveo je Miša tada.

Nikolina Pišek
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs

Bonus video:

02:19

OVO SU ŽENA I ĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA Uživale na prepunom koncertu u Budvi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track