NA NOGAMA ČISTA PERVERZIJA! Estrada odlepila za LV PAPUČAMA od 800 €! Ceca, JK, Bubamara, Afrika i Viskovićka u ISTOJ obući (FOTO)
Foto: Printscreen, Damir Dervišagić, Ana Paunković, Nemanja Nikolić

puno košta

NA NOGAMA ČISTA PERVERZIJA! Estrada odlepila za LV PAPUČAMA od 800 €! Ceca, JK, Bubamara, Afrika i Viskovićka u ISTOJ obući (FOTO)

Stars -

Poznato je da mnoge naše estradne zvezde imaju sličan ukus kada je o modi reč, ali ove godine se jedan modni dodatak posebno izdvojio.

Ceca Ražnatović
foto: Printskrin/Instagram

U pitanju su "luj viton" papuče čija je cena 800 evra, a u kratkom vremenskom periodu su ih ponele mnoge pevačice, i to mahom u neobaveznim prilikama i izlascima.

Luj Viton
foto: Printscreen

Tako su se za ovaj model u braon boji, ukrašen logom poznatog francuskog brenda, a kojeg krasi izuzetna udobnost, odlučile Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša, Dara Bubamara, Sandra Afrika i Marina Visković.

Dara Bubamara
foto: Damir Dervišagić

Ceca je ove papuče obula prilikom jedne šetnje Beogradom na vodi, gde je bila u društvu sestre Lidije Ocokoljić. Ona je svoje papuče uparila sa tašnom istog brenda i uskom dugačkom crvenom haljinom, dok je Jelena Karleuša prilikom posete Parizu uz torbicu istog printa ponela i pantalone francuske modne kuće.

1 / 6 Foto: Ana Paunković

Dara Bubamara je ove papuče nedavno nosila na benzinskoj pumpi kada se vraćala sa jednog nastupa u Bosni, što je zabeležio i naš paparaco, a njena koleginica Sandra Afrika ih je nosila na jahti na kojoj je uživala na Crnogorskom primorju.

Marina Visković
foto: Kurir

Samo nekoliko dana kasnije, Marina Visković je isti modni detalj ponela na koncertu Zdravka Čolića u Budvi.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/A.Panić

Bonus video:

01:30:29

SCENIRANJE 29.05.2022. ZORICA MARKOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track