PAVLE, ŠTA TI SE DESILO?! PEVAČ DOŠAO U ŠOK IZDANJU U EMISIJU: Ovo je PRVI PUT da me vidite ovakvog
Foto: Printscreen YT

kurir televizija

PAVLE, ŠTA TI SE DESILO?! PEVAČ DOŠAO U ŠOK IZDANJU U EMISIJU: Ovo je PRVI PUT da me vidite ovakvog

Stars -

Pevač Pavle Dejanić pojavio se u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji u krajnje neobičnom izdanju.

Svako ko prati rad Dejanića, zna da se u javnosti nikada ne pojavljuje bez kožne jakne i prstenja koji su njegov pečat.

Pavle Dejanić
foto: Kurir televizija

Pevač je i sam priznao voditeljima Milici Marković i Milošu Anđelkoviću da se nikada čudnije nije osećao jer je ovo prvi put da se u javnosti pojavljuje u majici, bez sakoa i prstenja.

- Moram da kažem da se nikada čudnije nisam osećao nego danas. Supruga mi je odvezla auto, nisam stavio svoje prstenje. Svako ko me poznaje zna da ja nosim puno prstenja. Nikada se u životu u javnosti se nisam pojavio bez kožne jakne, blejzera ili sakoa. Sada sam u majici po prvi put u životu, ne mogu po ovoj vrućini ništa drugo da nosim. Ovo mi je najmlađi intervju, baš se čudno osećam - rekao je Dejanić gostujući u Pulsu Srbije.

02:49

PAVLE, ŠTA TI SE DESILO?! PEVAČ DOŠAO U ŠOK IZDANJU U EMISIJU: Ovo je PRVI PUT da me vidite u ovome

Pevač je otkrio da će za dva dana proslaviti rođendan.

- Ne volim te datume koji me podsećaju da starim. Dobro je što mogu da sumiram lepe stvari koje sam uradio do sada, onda stičem utisak da starim na pravom smeru. Ova godina je luda, prvo što je ovo najinteresantnija godina kada su u pitanju nastupi. Ovo je jedina godina gde radimo veselja "iz prošlosti". Radimo na rođendanima koji slave 18. rođendan a oni pune 20 - ispričao je pevač.

Pavle Dejanić
foto: Kurir televizija

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:17

POPULARNI PEVAČ POSTAO AKADEMSKI GRAĐANIN! Svi ga znamo po hitovima, a on IZNENADIO ZVANJEM: Ko bi rekao da se ovim bavi?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track