00:10

Evo šta Dalila Dragojević radi u Šepku

a šta će joj muškarac?!

TAKO TI JE, MALA MOJA, KAD IZGUBIŠ MUŽA, A I LJUBAVNIKA: Evo šta Dalila Dragojević sad mora sama da radi u Šepku (VIDEO)

Rijaliti -

Dalila Dragojević, drugoplasirana u Zadruzi 5, vratila se u rodni Šepek, u kuću koji je sagradila sa bivšim mužem Dejanom Dragojevićem.

Budući da u njoj nije boravila više od deset meseci, Dragojevićeva je zasukala rukave i odmah se bacila u sređivanje što kuće, što dvorišta. Naime, kako je objavila na Instagram storiju, prvo je uzela kosilicu u ruke i krenula da šiša travu.

"Pa malo i da pokosimo", napisala je uz video.

Dalili očigledno nije lako pao dolazak u rodni grad, u malu sredinu, gde su je verovatno mnogi i osudili jer je u rijalitiju prevarila muža Dejana i razvela se. Dalila je otkrila na društvenoj mreži kako su je komšije prihvatile:

Pun grad moralnih nakaza. Vrte se, obrću reči, situacije. A ja...preskačem krug. Ne bih na taj ringišpil. Poklanjam vam i svoju vožnju", napisala je Dragojevićeva.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, pošto je prevarila Dejana pred celim regionom, razvoda i turbulente veze sa ljubavnikom Filipom Carem, Dalila je ostala sama, bez muškarca pored sebe i sama se vratila u rodni grad.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track