KARLEUŠA I DUŠKO JOŠ NISU POTPISALI PAPIRE ZA RAZVOD! Isplivala i nikad viđena porodična fotka, Jelena među prvima bacila LAJK!
Foto: Damir Dervišagić

otkrivamo

KARLEUŠA I DUŠKO JOŠ NISU POTPISALI PAPIRE ZA RAZVOD! Isplivala i nikad viđena porodična fotka, Jelena među prvima bacila LAJK!

Stars -

Jelena Karleuša se još uvek nije zvanično razvela od supruga Duška Tošića, saznajemo od dobro obaveštenog izvora.

Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković, Dragana Udovičić

Kao što je Kurir već pisao, ona još od januara mirnim putem pokušava da zajedno sa suprugom prevaziđe sve bračne nesuglasice, a izgleda da od toga i dalje ne odustaje. Kako kaže izvor našeg lista, njen suprug i ona još uvek nisu potpisali sporazumni razvod.

- Iako je trebalo da to obave još onda kada je Jelena o tome i zvanično obavestila svoje pratioce na Instagramu, pa i pre toga, iz nekog razloga to je sada više puta odlagano. Niko ne zna pouzdano zašto je tako, ali se pretpostavlja da pokušavaju da reše nesuglasice, dok postoje i oni koji veruju da ipak može doći do pomirenja i da će Karleuša i Tošić odustati od razvoda. Kao što se i više puta pisalo u medijima, oni su i ranije bili na korak od toga da podnesu zahtev, ali ih je uvek nešto sprečavalo u tome - rekao nam je sagovornik.

Jelena Karleuša
foto: Printskrin/Instagram

Da se nešto dešava na tom polju, upućuje i činjenica da je Karleuša u poslednje vreme sentimentalna prema bračnim uspomenama. Jedna od njih je i fotografija koja se nedavno pojavila na jednoj od brojnih pevačicinih fan stranica, a na kojoj se ona vidi kako u vreme najveće ljubavi uživa sa Tošićem na bazenu jednog hotela. Ova fotografija joj se svidela i lajkovala ju je. Pored ovog, Jelena je nedavno na svom Instagram storiju objavila i nekoliko fotografija sa venčanja sa Duškom od pre 14 godina, na kojima su se videli i članovi njihovih porodica.

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

Takođe, pevačicini fanovi su primetili i da ona na nekoliko poslednjih nastupa posebno emotivno peva svoje balade i te pesme kasnije kači na svoje društvene mreže. Tako je u junu, pre nego što je izvela jednu od svojih najemotivnijih pesama "Tihi ubica", na početku pesme tužnim i plačljivim glasom izgovorila "nažalost", što nije deo teksta ove balade.

- "I nažalost... Budim se sama, oči nikog ne traže" - otpevala je tada Karleuša, a niko od prisutnih nije mogao ni da nasluti da je ona tada indirektno opisivala porodičnu dramu koju preživljava, a koja je samo mesec dana kasnije rezultirala njenom objavom o razvodu.

Duško Tošić, Jelena Karleuša
foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

02:36

MESECIMA NISU ŽIVELI ZAJEDNO! Isplivali ŠOK DETALJI braka Jelene i Duška: KARLEUŠA ČAK PRETILA PRIJOVIĆU, OVO MU JE NAPISALA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track