MAJA I PECA POBEGLI IZ CRNE GORE! Na brzinu spakovali kofere, napustili hotel i evo gde sad bivši Subotićkin muž vodi Marinkovićku
Foto: Printscreen/Instagram, Shutterstock

Pravo otišli na aerodrom

MAJA I PECA POBEGLI IZ CRNE GORE! Na brzinu spakovali kofere, napustili hotel i evo gde sad bivši Subotićkin muž vodi Marinkovićku

Stars -

Bivša zadrugarka Maja Marinković i bivši suprug Aleksandre Subotić Peca Raspopović spakovali su na brzinu kofere i napustili hotel u Budvi gde su nekoliko dana boravili.

Naime, Maja i Peca su, kako smo saznali, napustili hotel i taksijem se uputili ka aerodromu u Tivtu.

Maja Marinković, Predrag Raspopović
foto: Shutterstock, Instagram

Podsetimo, Maja je najboljoj prijateljici Aleksandri Subotić "zabila nož u leđa" i stupila u vezu sa njenim izabranikom Pecom Raspopovićem. Biznismen iz Novog Sada, kako su pisali mediji, rešio je da posle Crne Gore odvede trudnu Maju u Italiju.

- Maja uživa sa Pecom i ne zanimaju je osude javnosti i komentari. Želi da što duže bude sama s njim, bez problema koje bi doneo njihov povratak u Srbiju. Tada bi on morao da se konačno suoči s porodicom, ali i Aleksandrom, s kojom ima jednoipogodišnjeg sina Jovana... Kad je rekao Maji da će posle Crne Gore da produže na odmor u Italiju, oduševila se! Obećao joj je da će zajedno obići Rim, a zatim se spustiti do mora - priča izvor blizak starleti.

Pošto je Marinkovićeva navodno u drugom stanju, Peca je odlučio da joj obezbedi potpuni mir.

- Ne želi da je iko uznemirava, već samo da uživa. Zato će otići u Italiju, gde neće biti ljudi koji će im prilaziti na ulici kad ih prepoznaju, pa će moći da se opuste.

Maja Marinković, Peca Raspopović
foto: Kurir

kurir.rs/Ana Denda

Bonus video:

00:10

Hotel u kom su odseli Maja Marinković i Peca Raspopović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track