ALEKS NIKOLIĆ RAZVEZALA JEZIK! Progovorila o AFERI Maje i Pece, Dalili i Caru, a NJU nikako nije htela da KOMENTARIŠE!
Foto: Kurir/Ana Denda

rekla sve

ALEKS NIKOLIĆ RAZVEZALA JEZIK! Progovorila o AFERI Maje i Pece, Dalili i Caru, a NJU nikako nije htela da KOMENTARIŠE!

Stars -

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić, skenirala je aktuelne teme koje su drmale Zadrugu svih 10 meseci, ali i teme koje drmaju Srbiju od kako se rijaliti završio.

Aleksandra je na svoj način vrlo oštro i otresito komentarisala ponuđene teme, a tema koja joj je najviše zasmetala bila je zasigurno Dalila Dragojević ali saga porodice Marinković - Subotić.

Aleksandra Nikolić, Dejan Dragojević
foto: Nemanja Nikolić

Progovorila je o Milici Veselinović

- Nema razloga da se stidi, svi smo ljudi, ma kakvi god boju kože imali. Za mene su pričali da sam romkinja pa šta je tu loše, ja da jesam stvarno ne vidim razlog da se to krije, tu ništa loše nema. Sve i da je to komentarisala u Zadruzi ja se iskreno ne sećam, ali opet ponavljam ako jeste nema čega da se stidi - govori Aleksandra.

Mc Aleks i Matora uhvaćene zajedno nakon skandala na finalnoj večeri

- Nakon svih onih budalaština koje su se izdešavale unutra svakako da su trebale da porazgovaraju. Ipak ljudski je sa nekim sesti i reči kako stoje stvari ako si sa nekim hleb delio 10 meseci. Kakav god da je to odnos bio, smatram da posle onih skandala na finalu i svega što se desilo, njih dve trebaju da sednu i da srede svoje odnose - ističe bivša rijaliti učesnica.

Jovana Tomić Matora
foto: Kurir

Marijana Zonjić provela noć sa Mensurom

- Pa dobro ništa neočekivano, ne bih komentarisala dalje tu devojku, a o Mensuru mislim sve najlepše - komentariše Nikolićeva.

Raskid Dalile i Filipa 24 sata nakon završetka Zadruge

- Jel moram i njih da komentarišem, auuu... Ništa neočekivano, verovatno će se pomiriti ukoliko se već nisu do sada izmirili - bila je kratka Aleksandra.

Maja i Peca imali intimne odnose u krevetu Aleksandre Subotić

- Majin postupak je jako ružan, ipak su one bile jako dobre drugarice kolio se sećam. Žao mi je Aleksandre u celoj toj situaciji, ipak ona ima dete sa tim čovekom, a i kroz život se mnogo patila - završava Aleksandra za emisiju "Zadrugari na skeneru".

Maja Marinković
foto: Printscreen, Kurir

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

00:06

Evo gde su otišli Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track