DEJAN PREDVIDEO AFERU MAJE I RASPOPOVIĆA Evo kako je starleta reagovala kada je spomenuo Pecu i Subotićku: Spavala sam kod njih...
Foto: Nenad Kostić, Printscreen, Beta Dragan Gojić

šok

DEJAN PREDVIDEO AFERU MAJE I RASPOPOVIĆA Evo kako je starleta reagovala kada je spomenuo Pecu i Subotićku: Spavala sam kod njih...

Stars -

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da je Maja Marinković preotela muža najbolje drugarice Aleksandre Subotić. Od tad oni se više ne kriju, već uživaju na zajedničkom letovanju u Crnoj Gori.

Korisnici društvenih mreža "iskopali" su jedan od snimaka iz rijalitija "Zadruga" kada je Dejan Dragojević u jednom razgovoru spomenuo kako Maja nije osoba od poverenja i u dao primer njene drugarice Sandre i muža Pece.

Maja Marinković
foto: Printscreen, Kurir

- Zamisli dođe Majina drugarica, evo na primer druži se sa Subotićkom. I Subotićkin momak, muž, Peca i ona kažu "Ajde je l bi nam pričuvala kuću, daću ti ključ" - počeo je Dragojević.

- Jao Deki, praviš poređenje stvarno koje nema veze sa životom - ubacila se Maja.

- A u kući svega i kaže ona "Sad ću ja da zovem mog momka" i on dođe sa fantomkom, kao sa Zadrugovizije, tu se vidi kakvi su ljudi. Ko će njoj da poveri bilo šta - nastavio je Dejan.

- Baš sam skoro spavala kod njih, pozdrav za Sandru i Pecu - dodala je Marinkovićeva.

Maja Marinković, Predrag Raspopović
foto: Shutterstock, Instagram

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

00:10

Hotel u kom su odseli Maja Marinković i Peca Raspopović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja