OSVETA SE HLADNA SERVIRA! Dalila se NAMERAČILA da otme Pecu od Maje Marinković, nije samo zbog para, sve isplanirala do DETALJA
Foto: Printscreen

skovala plan

OSVETA SE HLADNA SERVIRA! Dalila se NAMERAČILA da otme Pecu od Maje Marinković, nije samo zbog para, sve isplanirala do DETALJA

Stars -

Drugoplasirana zadrugarka Dalila Dragojević uskoro putuje na more da bi se odmorila od rijalitija i svakodnevnih emisija, a kako smo saznali, usput je skovala plan kako da se osveti Maji Marinković, pa planira da joj skine dečka! Naime, Dalila će, po svemu sudeći, rijaliti nastaviti i u spoljnom svetu, pa Pecu Raspopovića, kog je Maja preotela nekada dobroj drugarici Aleksandri Subotić, sada planira da zavede s obzirom na to da ju je Filip Car pred kamerama ostavio zbog starlete.

Peca Raspopović, Maja Marinković
foto: Printscreen/Instagram, Shutterstock

- Kad su izašle, bile su šokirane Majinim postupkom, ali im nije bilo čudno što je zabila drugarici nož u leđa. Dalila nikad neće zaboraviti da joj je Maja na brutalan i pokvaren način preuzela Filipa u "Zadruzi", te planira da joj se osveti. Rekla je Marijani: "Kad sa mnom svi igraju rijaliti i posle rijalitija, što se i ja ne bih malo poigrala s njima? Kad me već narod ovako mrzi, nemam šta da izgubim. Meni je Maja otela Filipa, sad bi bio red da i ja njoj skinem Pecu." Zonjićka je prvo počela da se smeje, mislila je da se Dalila šali, ali je ubrzo shvatila da bi ona mogla to da uradi i jednim udarcem se osvetii Caru i Maji - otkrio izvor blizak rijaliti učesnicama.

Dalila je ideju dobila od fanova koji su joj na Instagramu slali slike starlete i Pece dok se odmaraju na primorju, pa će Dragojevićka sa Zonjićkom da uzme smeštaj nedaleko od para.

- Dalila i Marijana će smeštaj da iznajme nedaleko od Pece i Maje. Dalila planira da ne bude napadna, samo žele da se pojave na plaži gde budu i ovi. Marijana je rekla Dalili da će Peca sigurno da padne na njen šarm, da je Marinkovićka prolazna avantura i da će to da bude prevara veka - kaže nam sagovornik.

Inače, posle odmora u Crnoj Gori Peca je Maju odveo u Italiju, a nakon toga se vraćaju u Budvu, ne sluteći da ih tamo čeka naoružana Dalila.

- Maja uživa s Pecom i ne zanimaju je osude javnosti i komentari. Želi da što duže bude sama s njim, bez problema koje bi doneo njihov povratak u Srbiju. Otputovali su u Italiju, pa se za nekoliko dana vraćaju u Budvu. Šta će biti kada se sretnu sa Dalilom, to samo bog zna. Vidite da je kod zadrugarki sve moguće i da nas više ništa ne može iznenaditi - kaže izvor.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen

kurir.rs/s.telegraf

Bonus video:

00:10

Evo šta Dalila Dragojević radi u Šepku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track