DRAMA! ACO PEJOVIĆ PREKINUO KONCERT! Dete palo u NESVEST, pevač DOZVAO Hitnu pomoć, a njegov gest posle sve ostavio bez REČI VIDEO
Foto: Nenad Kostić

zaustavljen koncert

DRAMA! ACO PEJOVIĆ PREKINUO KONCERT! Dete palo u NESVEST, pevač DOZVAO Hitnu pomoć, a njegov gest posle sve ostavio bez REČI VIDEO

Stars -

Pevač Aco Pejović nedavno je održao koncert u Novoj Varoši, a tokom njegovog nastupa desila se drama, kojoj se niko nije nadao. Naime, dok je ređao svoje hitove, Pejović je primetio da se jednom detetu slošilo, te je naglo prekinuo svoj nastup, kako bi pozvao pomoć lekara i policije, koji su bili prisutni tu.

Pejović je apelovao na organizatore koncerta da pošalju nosila i medicinsku pomoć, kako bi se detetu, koje se onesvestilo ukazala prva pomoć.

Aco Pejović
foto: Pritnscreen

Pejović je dobio ogroman aplauz, kako zbog humanog gesta, jer je dao obećanje da će lično kupiti 10 nosila i donirati Novoj Varoši, ali i zbog toga što je pokazao ljudskost, prekinuvši koncert kako bi pozvao pomoć.

- Molim vas, ambulantna kola da dođe ovde, neko je u lošem stanju, brzo, brzo! Je l' ima neko od medicinara? Je l' ima neko od doktora da dođe? Šta da radim? Ja zovem Hitnu, ali niko ne čuje! - započeo je Pejović, pa dodao:

- Dete je u nesvest palo, a nemate nosila, nemojte da mi se pravdate, nosila najobičnija! Ja doniram, lično ću 10 nosila kupiti i donirati Novoj Varoši! Ovo je sramota! - povikao je Pejović.

kurir.rs/republika

Bonus video:

02:05

Aco Pejović održao vrhunski koncert u Banjaluci

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track