NISAM UPOZNAO ŽENU PORED KOJE JE UMRO MOJ SIN! Miša Grof otkrio za Kurir: Više ne znam šta je istina, a šta nije!
Foto: Nenad Kostić, Aleksandar Jovanović Cile, Shutterstock

TUŽNO

NISAM UPOZNAO ŽENU PORED KOJE JE UMRO MOJ SIN! Miša Grof otkrio za Kurir: Više ne znam šta je istina, a šta nije!

Stars -

Prošlo je skoro tri meseca od kada je istoričar Vidoje Ristović preminuo, a okolnosti smrti još uvek su nepoznate, što najteže pada njegovom ocu Vitoru Ristoviću, koji je za Kurir priznao da se užasno oseća dok čita novinske napise.

Miša Grof
foto: Kurir/Ana Denda, Nenad Kostić

Nakon što se u domaćim medijima pojavila informacija da su pokojni Vidoje i maserka Danijela Bojić slavili njen rođendan te noći kad je Ristović preminuo, Miša Grof nam je ispričao kako se oseća i da li je u kontaktu s ljubavnicom svog sina:

Miša Grof, Vidoje Ristović, Nikolina Pišek
foto: Nenad Kostić, Aleksandar Jovanović Cile, Shutterstock

- Osećam se užasno, ne znam kako da vam objasnim, loše mi je zbog svega što se dešava. Već sam vam rekao, ja sam te noći ušao u taj stan, nikad više se nisam ni čuo ni video s tom ženom. Nisam je poznavao, verujte mi, ja nemam kontakt s njom - započeo je Ristović s knedlom u grlu, a onda smo ga pitali da li bi voleo da porazgovara sa ženom koja je bila s Vidojem tokom poslednjih sati njegovog života...

Miša Grof, Vidoje Ristović, Viktor Ristović
foto: Zorana Jevtić, Aleksandar Jovanović Cile

Advokat

- Uh, ne znam šta bih vam rekao. Više ni ja nisam siguran da li bih voleo da je vidim i sednem s njom da pričam. Ne znam šta bih je pitao, a ni šta bi ona meni rekla... Sve informacije o njenoj navodnoj vezi s mojim sinom ja saznajem iz medija. Više ne znam šta je istina, a šta nije. Ne znam u šta da verujem. Ne bih voleo da je neko u situaciju u kakvoj sam ja sada - ispričao je Vitor, koji nam se javio na telefon dok je bio u poseti svom advokatu.

- Poslednjih dana sam non-stop sa advokatom, to je jedan divan čovek koji mi puno pomaže. Treba da ide u Hrvatsku, hoću da kupim jednu kuću u Opatiji pa smo u pregovorima. Moj advokat danas ide tamo i sada ugovaramo detalje o kupovini nekretnine. Možda odlučim da se preselim u Opatiju da živim, tamo je mirnije. To je Istra, tamo nas vole, posebno oko Rijeke, Istre i Pule. Obećavam da ću vas pozvati u goste kad odem.

Miša Grof, Viktor Ristović
foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

00:11

Ovo je zgrada gde je preminuo Vidoje Ristović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track