VIDOJEVA UDOVICA SVA U CVETNOJ KOMBINACIJI Nikolina Pišek sa besnog motora pravo na LUKS brod, ispija i nazdravlja! TRAŽI I KAZNU
Foto: Instagram

uživa u letu

VIDOJEVA UDOVICA SVA U CVETNOJ KOMBINACIJI Nikolina Pišek sa besnog motora pravo na LUKS brod, ispija i nazdravlja! TRAŽI I KAZNU

Stars -

Nakon Austrije, Nikolina Pišek odmara se na moru pa je s pratiocima podelila fotografiju sa ostrva Krka.

Pozirala je na brodu sa čašom pića u ruci, a na sebi je imala letnju, kratku, šarenu haljinu.

"Kada bi se barem moglo kazniti leto zbog prebrze vožnje. Uvek proleti", napisala je Nikolina pored fotografije.

Na jednoj je pozirala i s voditeljkom Ivom Jerković koja joj se javila u komentarima i napisala: "Joj, baš nam je bilo lepo, i gužvu bih ponovila! Predivnaaaa".

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram

Pišekova je na Instagram profilu pre koji dan objavila i fotografiju na kojoj pozira nasmešena i naslonjena na motor, a fotografija je snimljena u Austriji, u Beču.

Podsetimo, voditeljka je obeležila i Vidojev rođendan pa je objavila fotografije koje su nastale kroz godine.

- Ovako je to izgledalo na današnji dan. 25.7. kroz godine. Niz sretnih uspomena. Svaka je dragocena. Njih nam niko ne može zabraniti - napisala je Nikolina te podelila fotografije na kojima su njih dvoje, njihovi prijatelji i na kojima je on s porodicom. Uz objavu je označila i da se nalazi u moru ljubavi.

Vidoje Ristović je preminuo dok je bio na masaži, a hitna pomoć nakon dolaska mogla je da konstatuje smrt. Istoričar umetnosti ispraćen je na poslednji put 12. maja na Novom groblju u Beogradu. Mediji su preneli rezultate obdukcije Vidoja u kojima piše da je on preminuo usled zapaljenja srčanog mišića, najverovatnije virusnog porekla, a u krvi mu je pronađen alkohol i sedativi.

kurir.rs

Bonus video:

00:38

Nikolina Pišek pobrinula se za divlju životinju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track