00:13

Elena Karić otišla sa novim dečkom kod muža u kuću

uživanje

S NOVIM DEČKOM STIGLA KOD BIVŠEG MUŽA U KUĆU: Pogledajte u kakvom RAJU uživa Elena Karaman u KAMENOJ vilu kod Karića (VIDEO)

Stars -

Jugoslav Karić nakon razvoda sa dizajnerkom Elenom Karaman uspeo je da rasproda skoro sve što je bilo u njihovom zajedničkom vlasništvu.

Kako se pričalo za kraj je ostavio jednu od svoje dve kuće u Ljutoj kod Kotora. Priča se da raskošnu vilu prodaje za 1.500.000 evra, a dok je ne proda on sa prijateljima uživa tamo. Pored Novaka Đokovića, u gostima su mu bili i Sloboda i Vojin, a sada mu je stigla i bivša žena sa dečkom.

Elena, koja je ovu kuću jako volela i u njoj, tokom braka sa Jugoslavom provodila čitavo leto objavila je nekoliko videa kako u zagrljaju Dušana plovi ka kući i napisala "Dom", vidno oduševljena što će u njoj boraviti dok vila ne dobije nove vlasinke.

Iako razvod nije bio buran, ali ni lagan očigledno je da su bračni partneri izgladili odnos i svako nastavio na svoju stranu, ona sa fotografom, a on uz drugu devojku. U svakom slučaju, narednih dana svi zajedno će uživati na obali mora gde imaju svoju plažu.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram

Budući da je za kuće na Crnogorskom primorju emotivno vezan, njihovu prodaju ostavio je za sam kraj, te se tako nedavno odlučio da jednu od svoje dve kuće u Ljutoj kod Kotora stavi na oglasnik za nekretnine, dok raskošnu vilu prodaje za 1.500.000 evra.

Četvorospratna kuća prostire se na zemljištu od skoro 500 kvadratnih metara i izgrađena je u tradicionalnom mediteranskom stilu. Nalazi se na samoj obali mora, odakle se prostire pogled na ceo Bokokotorski zaliv, i poseduje privatnu plažu, parking, četiri velike terase, kao i kaskadne vrtove.

00:13

Elena Karić otišla sa novim dečkom kod muža u kuću

kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:32

Elena Karić pokaza unutrašnjost kuće, leži u crnoj posteljini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track