NJU SU KRIVILI ZA NJIHOV RASPAD: Trpila je zbog toga NASILJE na društvenim mrežama, a za OVO je Nikolija priznala da je KRIVA
Foto: ATA images

ništa nije imala sa raspadom Elitmih odreda

NJU SU KRIVILI ZA NJIHOV RASPAD: Trpila je zbog toga NASILJE na društvenim mrežama, a za OVO je Nikolija priznala da je KRIVA

Stars -

Nikolija Jovanović ispričala je da se sve dešavalo u periodu nakon što se sastav "Elitni odredi", koji su činili njen nevenčani suprug Relja Popović i pevač Vlada Matović, razišao. Nikolija je prethodno sa njima snimila duet "Alkohola litar", a tada je i počela njena i Reljina veza. Ubrzo nakon toga, Relja i Vlada odlučili su da nastave solo karijere, a pojedini njihovi fanovi optuživali su pevačicu da je kriva za njihov razlaz.

- Zbog "Elitnih odreda" jesam bila žrtva sajber nasilja i to bez konkretnog razloga. Ljudi i dalje vole da misle da sam ja kriva i da sam imala neki uticaj na tu priču, a moj uticaj je apsolutno bio ravan nuli. Ja bih da jednom za svagda završim sa tim, iako znam da je džabe što ja hoću da stavim tačku, kad narod ne kapira, tako da - sajber nasilje - rekla je Nikolija.

Ona smatra da je na početku karijere delimično imala negativan publicitet, ali da je tome i sama doprinela.

- Dobro, ja sam malo i sama provocirala na početku karijere, nije to bilo niotkuda. Sada već, iz iskustva, tačno znam šta to narod nervira, šta ne, šta je "pitkije", šta nije... Ali, ne može ni uvek da im se ide uz dlaku - iskrena je bila pevačica za pomenuti medij.

Elitni Odredi
foto: Printskrin/Jutjub

Nikolija i Relja stava su da privatni život ne treba deliti sa javnošću, pa su tako čak sedam meseci skrivali ime koje su dali drugoj ćerki Hani, rođenoj prošle godine.

- Neopohodno je za uspeh u braku da se malo kriješ od medija. Imam skladan brak, a to je javnosti i medijima dosadno i ja sam mnogo srećna zbog toga - rekla je jednom prilikom Nikolija, koja sa Reljom još uvek nije otišla pred oltar, ali njihov skladan odnos dokaz je da je ljubav važnija od papira.

Nikolija Jovanović, Relja Popović
foto: Nemanja Nikolić

kurir.rs/srbija danas

Bonus video:

03:54

ZGODNA MAMA! NIKOLIJA PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE DRUGOG POROĐAJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track