BAZEN, FONTANA, KUĆA PUNA ANTIKVITETA: Pevačica pliva u NOVCU, a sad pokazala vilu na Ilidži od MILION EVRA! ČISTA PERVERZIJA
Foto: Privatna Arhiva

BAZEN, FONTANA, KUĆA PUNA ANTIKVITETA: Pevačica pliva u NOVCU, a sad pokazala vilu na Ilidži od MILION EVRA! ČISTA PERVERZIJA

Stars -

Pevačica Branka Sovrlić poseduje nekoliko luksuznih nekretnina, a poslednje vreme najviše vremena provodi u žutoj vili na Ilidži pored Sarajeva, koja je vredna milion evra.

Naime, ona sve vreme uživa sa drugaricama kraj bazena, dok je na svakom koraku raskoš. Bazen i zlatni detalji su ono što je okružuje, a na čemu joj mnoge koleginice zavide.

1 / 6 Foto: Privatna Arhiva

Osim što uživa u svom dvorištu na Ilidži, gde ispija pića sa drugarica i kupaju se u bazenu smešenom u dvorište, Branka je pokazala da u 65. godini izgleda kao bomba.

Podsetimo, jednom prilikom folkerka je otkrila da suprug i ona imaju dosta novca, ali da to ne utiče na njihovi predstavu o svetu i životu koji je manje glamurozan.

- Stvarno mi je preko glave. Zar ljudi nemaju druga pitanja? Mislim ja živim sasvim normalnim, finim životim, nemam poroke. Nego vide da imam finu haljinicu, onda ja njima kažem: ''Nemoj da pušiš pa ćeš imati i ti svaki mesec za haljinicu''. Prvo zdravlje se narušava, moje sve zaposlene u restoranu puše, prvo truju sebe, okolinu i mnogo para troše. Nikada nisam ni pušila ni pila, valjda mi je ostalo i zato što sam se bavila sportom, ali i od roditeljskog vaspitanja - rekla je Branka.

1 / 5 Foto: Privatna Arhiva

Branka Sovrlić i njen suprug su dugi niz godina u braku. Zajedno su stekli ogromno bogatstvo u kome danas uživaju, a njihova ljubavna priča se desila sasvim slučajno.

- Upoznala sam ga 1980. godine, nastupala sam sa Miletom Kitićem na moru, došao je moj suprug da preuzme orkestar da krene na turneju sa Tomom Zdravkovićem, koji je tada snimio pesmu ''Hej Branka'', sasvim slučajno. Od tada smo zajedno, video me i rekao ''Ili moja, ili ničija'' - priča Branka.

Kurir.rs

Bonus video:

00:55

Čestitke poznatih za 2022: Branka Sovrlić, Sneki, Aleksandra Prijović, Keba, Amar Gile

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track