ŽAO MI JE, NADAMO SE DA ĆE SE IZVUĆI! Miljanina komšinica očajna zbog njenog stanja, Kulićevoj stiže podrška sa svih strana
Foto: Printscreen

svi su uz nju

ŽAO MI JE, NADAMO SE DA ĆE SE IZVUĆI! Miljanina komšinica očajna zbog njenog stanja, Kulićevoj stiže podrška sa svih strana

Stars -

Rijaliti učesnica Miljana Kulić trenutno se nalazi u Kliničkom centru Niš gde je smeštena usled komplikacija zbog smanjenja želuca.

Sada se tim povodom se oglasila Emilija Velemir, koja je u "Zadrugu 5" ušla kao komšinica porodice Kulić.

Miljana Kulić
foto: Pritnscreen, Beta/Saša Đorđević

- Sve što su portali objavili o njenom stanju je istina. Nemam nekih novih informacija. Baš mi je žao što joj se to dogodilo. Nadam se da će se izvući i da će joj biti bolje - rekla je Emilija.

Emilija Velemir
foto: Printscreen/Red Tv

Podsetimo, Kulićeva je u subotu hitno operisana kada joj se stanje pogoršalo nakon što je pre 10 dana imala operaciju skraćivanja želuca, a tim povodom oglasili su se iz Kliničkog Centra Niš odakle su izvestili o stanju rijaliti učenice.

- Pacijentkinja Miljana Kulić primljena je u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Niš u subotu 30.jula kao hitan slučaj zbog bolova u trbuhu. Sedam dana pre prijema pacijentkinja je operisana u turskoj bolnici kada je zbog gojaznosti urađena operacija takozvanog „skraćivanja želuca“. Nakon prijema u UKC Niš urađene su sve dijagnostičke procedure koje su ukazivale na neophodnost hitne hirurške intervencije. Istog dana 30.jula pacijentkinja je hitno operisana i tom prilikom je ustanovljeno krvarenje u trbuhu uzrokovano povredom slezine. Urađena je operacija uklanjanja slezine. Pacijentkinja se uspešno oporavlja u jedinici intenzivne nege klinike za anesteziju i reanimaciju, saopšteno je iz UKC Niš.

Miljana Kulić
foto: Zorana Jevtić, Printscreen

Inače, povodom Miljaninog zdravstvenog stanja oglasio se i njen bivši dečko Lazar Čolić Zola.

"Nije te život bacio u more da bi potonula, nego da bi naučila da plivaš. Ne odustaj Miljo, uz tebe sam", napisao je bivši zadrugar na Instagramu.

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola
foto: Zorana Jevtić, Instagram, screenshot

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

00:09

Miljana Kulić pokazala burmu: Pokazala novog dečka, a sada šokirala sve snimkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja