00:14

Milica Todorović izvela trbušni ples

trbušna plesačica

MILICA TODOROVIĆ IZVELA VRELI PLES! Mešala zadnjicom i uvijala kukovima: Muškarci u publici se PREZNOJAVALI od ovih kadrova

Stars -

Milica Todorović na svojim nastupima atmosferu uvek dovede do usijanja, a pored toga, poznata je i po dobrom smislu za humor i pozitivnoj energiji.

Ona je sada na jednom svom nastupu publici priredila neverovatan spektakl, kada se uživela u ulogu trbušne plesačice. Milica je sve vreme uvijala kukovima, mešala zadnjicom i mrdala stomakom, te niko nije skidao pogled sa nje.

Milica Todorović
foto: Printscreen

Iz publike su se čule ovacije i uzvici, a njen performans pozdravljen je gromoglasnim aplauzom.

Inače, pevačica je nedavno skinula četiri kilograma, ali još nije potpuno zadovoljna i priznaje da ipak muku muči sa stomakom.

- Stomak mi je ravan samo ujutru, a uveče se nadujem kao većina žena - priča Milica i dodaje da je uspela da smrša bez gladovanja.

- Već nekoliko godina idem kod nutricioniste. Malo zabušavam i opustim se, ali se brzo vratim na taj režim ishrane. Lako mršavim, pa se ne opterećujem mnogo.

- Pre letnje turneje imala sam ličnog trenera i sa njim sam vežbala. Trenutno ne treniram jer mi je leto baš radno i zato što živim na točkovima. Prosto nemam vremena...

Milica Todorović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:06

Sija prsten na ruci Milice Todorović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track