NAJBOLJA IZDANJA VODITELJKE SCENIRANJA! Ljiljana Stanišić kao MILION DOLARA, obučena TIP-TOP nikog ne ostavlja ravnodušnim
Foto: Kurir

Briljira

NAJBOLJA IZDANJA VODITELJKE SCENIRANJA! Ljiljana Stanišić kao MILION DOLARA, obučena TIP-TOP nikog ne ostavlja ravnodušnim

Stars -

Ljiljana Stanišić, voditeljka emisije Sceniranje na Kurir televiziji važi za jednu od najstilizovanijih predstavnica medija na javnoj sceni. Za jedne je nedodirljiva, za druge čelična ledi, a ono što je sigurno jeste to da naše TV lice nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Foto Nemanja Nikolić
Foto Nemanja Nikolićfoto: Kurir

U prilog tome da i te kako vodi računa kako izgleda na malim ekranima svedoče fotografije koje i sama postavlja na društvenim mrežama, a koje su uglavnom iz emisije koju vodi sa koleginicom Vanjom Camović svake nedelje od 20 časova na našoj televiziji.

Stanišićka je inače i novinar koji je otkrio neke od najvećih afera koje su kao bomba odjekule u našoj zemlji, pa se i u novoj sezoni Sceniranja očekuje da će njeni gosti iz svih sfera javnog života govoriti o najintimnijim detaljima iz svog života o kojima do sada nismo znali. I dok voditeljka priprema novi projekat pogledajte njena najbolja izdanja iz prethodne sezone u kojima je izgledala kao milion dolara.

A.P.

Bonus video:

01:28:22

SCENIRANJE 30.07.2022. NIKOLA RADJEN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track