KUKALA DA JE NIKO NEĆE, A ONDA OBJAVILA FOTKU OD KOJE SU SVI ZANEMELI: Tea pokazala golu G*ZU, muškarcima neće biti dobro!
Foto: Printscreen/Instagram

VRELO!

KUKALA DA JE NIKO NEĆE, A ONDA OBJAVILA FOTKU OD KOJE SU SVI ZANEMELI: Tea pokazala golu G*ZU, muškarcima neće biti dobro!

Stars -

Pevačica Tea Tairović, koja je u poslednje vreme veoma medijski aktuelna, ne prestaje da objavljuje fotografije i snimke koje posebno privlače pažnju muškaraca.

Tea Tairović
foto: Kurir televizija

Između gostovanja Tea koristi svaku priliku da se odmori na plaži, a sada je pratioce počastla i vrućom fotkom na kojoj je pozirala u bikiniju.

Pevačica se nameštala u plićaku, dok je guzu okrenula kameri i izazvala veliki broj komentara. "Au, čoveče", "Kakva riba", "Najbolja", samo su neki od komplimenata na slici koju je lajkovalo skoro 45.000 ljudi.

Podsetimo, pevaca je stekla slavu nakon pojavljivanja u muzičkom takmičenju " Zvezde Granda" gde je pobrala mnogobrojne simpatije, a od tada njene pesme su nezaobilazni deo svakog veselja.

Kurir.rs

Bonus video:

02:46

NAKON SUKOBA ANE NIKOLIĆ I MILICE PAVLOVIĆ OGLASILA SE TEA TAIROVIĆ! Otkrila koji VELIKI HIT na estradi je NJOJ prvo bio PONUĐEN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja