LUNA ĐOGANI MUKU MUČILA DA SMRŠA 5 KG POSLE POROĐAJA! Uz ovaj JELOVNIK vratila devojačku liniju, a TRIK za večernju glad je TOP
Foto: Ana Paunković, Shutterstock

vežba uz ćerkicu

LUNA ĐOGANI MUKU MUČILA DA SMRŠA 5 KG POSLE POROĐAJA! Uz ovaj JELOVNIK vratila devojačku liniju, a TRIK za večernju glad je TOP

Stars -

Luna Đogani kaže da je jedva skinula pet kilograma viška nakon trudnoće! Dok je bila u drugom stanju, rijaliti zvezda je dala sebi oduška i jela sve što je želela, a posle je muku mučila da vrati devojačku liniju.

Luna Đogani
foto: Printscreen/Instagram

- Kada sam se porodila nisam želela da se odričem hrane, jer mi je trebalo mnogo energije zbog ćerke Mije. Ali kada je ona malo porasla, čvrsto sam rešila da vratim staru kilažu. Mislila sam da ću lako, ali ništa nije bilo onako kako sam planirala. Mesecima sam pokušavala da skinem kilograme, bila sam i kod nutricionistkinje, ali mi ništa nije pomoglo da vratim liniju - priča pobednica "Zadruge 2".

Tada je odlučila da potpuno izbaci nezdrave namirnice.

- Prestala sam da jedem hleb, potpuno sam izbacila gazirana pića, a slatkiše sam svela na minimum. Tek tada sam počela da gubim kilograme. Nisam pristalica rigoroznih dijeta i izgladnjivanja, jer to nije zdravo. Treba promeniti svest o načinu ishrane. Dijete daju kratkotrajni efekat, a kada prestanete da ih se pridržavate, kilogrami se brzo vrate. Zato je bolje izbaciti nezdrave namirnice, a sve ostalo jesti. Naravno, u umerenim količinama, jer ni prejedanje nije zdravo. Sada imam 65 kilograma i srećna sam. To je moja idealna težina, koju sam imala pre trudnoće. Ne želim više da mršavim - priča Luna i dodaje da ne vežba, jer joj je najbolji trening jurnjava za ćerkicom.

- Mia treba da prohoda, pa non-stop trčim za njom. Verujte mi, nema jačeg treninga nego čuvati decu koja imaju godinu-dve. Ona ima toliko energije i sve želi da proba i vidi, da sam po ceo dan na nogama. Uveče sam toliko umorna da zaspim u sekundi. Oni koji nemaju malu decu trebalo bi da vežbaju ili šetaju, jer je kombinacija zdrave ishrane i treninga pun pogodak!

Ovo jede Luna Đogani

Doručak: Dva jaja na oko i tost Ručak: Belo meso na roštilju i zelenu salatu Večera: Potaž od povrća

TRIK SAVET: Kada mi uveče dođe da pojedem pola fižidera, popijem dve čaše vode i legnem. Glad odmah prestane.

zelena salata
foto: Shutterstock

kurir.rs/hit

Bonus video:

01:08

Luna Đogani iznela tajnu uspešnog braka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track