Najnovije vesti

DEJAN 5 GODINA NIJE KROČIO U NJU Uđite u njegovu sobu u Veterniku, ova sliku je na ZIDU, neseser pun lekova, a jedan detalj je ŠOK
Foto: Printscreen/YoutubeDejanDragojevic

foto

DEJAN 5 GODINA NIJE KROČIO U NJU Uđite u njegovu sobu u Veterniku, ova sliku je na ZIDU, neseser pun lekova, a jedan detalj je ŠOK

Rijaliti

Dejan Dragojević i njegova devojka Aleksandra Nikolić redovno snimaju i svojim fanovima pokazuju kako im izgleda život. Dejan je odlučio da otvori vrata svoje sobe u Veterniku, a Aleks mu je pomogla oko snimanja.

- Ovo je sat koji sam nosio na superfinalu - pokazao Dejan. Pored sata, tu si u njegov portret iz Bele kuće, trofej koji je osvojio, ali i pokloni od fanova. Dejan je pokazao i novac koji je poneo iz svog čuvenog "šteka", o kojem se pričalo svih deset meseci.

1 / 6 Foto: Printscreen/YoutubeDejanDragojevic

- Ovo su pare, jedan deo para iz Zadruge - pokazao je Dragojević.

Dejan je prišao zidu i poljubio sliku sa svog nastupa na "Zadrugoviziji".

- Ovo sam ja, Bože pomozi dragi ovom dečku - poručio je Dragojević. - Ovo je neseser iz Zadruge, tu su ostali vitamini, ovde je parfem od Aleksandre. Ovo parfem od Davida - nastavio je Dejan.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen/YoutubeDejanDragojevic

- Ovo je nagrada, pobedio sam u najjačem rijalitiju što postoji - pričao je Dejan.

- Nargila naravno, nju purnjam non-stop - nastavio je Dragojević, koji je potom objasnio da će srediti sobu i da ne zna gde mu se šta nalazi, kako mu je majka Biljana sve ispremeštala.

1 / 5 Foto: Printscreen/YoutubeDejanDragojević

kurir.rs

Bonus video:

Dejan Dragojević otputovao, a evo sa kim
00:09

Dejan Dragojević otputovao, a evo sa kim

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja