SVI GA DOBRO ZNAMO, ON ĆE BITI NOVI UČESNIK ZADRUGE 6: Kontroverzni učesnik KRIMINALNE prošlosti POMUTIĆE sve konce u rijalitiju!
Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

OD NJEGOVOG UČEŠĆA MNOGI STRAHUJU!

SVI GA DOBRO ZNAMO, ON ĆE BITI NOVI UČESNIK ZADRUGE 6: Kontroverzni učesnik KRIMINALNE prošlosti POMUTIĆE sve konce u rijalitiju!

Stars -

Kaskader i rijaliti učesnik Uroš Čertić, našao se pre par meseci u centru skandala zbog navodne afere sa voditeljkom Marijom Veljković, a onda je potom otkrio da planira da uđe u ''Zadrugu 6''.

Uroš je svojevremeno otkrio da mu je pretila robija jer je pre dve godine mahao pištoljem u jednoj filijali, kao i da će verovatno biti jedini učesnik sa nanogicom.

Uroš Ćertić
foto: Printscreen/Facebook

Sada se po pitanju njegovog navodno učešća u Zadruzi 6, oglasila Jovana koju mnogi povezuju sa njim već neko vreme:

- Nemam komentar na to da li smo u vezi, poznajemo se tri godina, Uroš poznaje mog brata, čak je i ušao u Parove na tri dana i to sa mojim ocem pre dve godine i od tada smo jako dobri prijatelji, a imamo i puno zajedničkih prijatelja takođe - ističe ona i dodaje:

- Viđamo se često, volimo motore, tetovaže, a imamo i zajedničke prijatelje u Bugarskoj, odakle smo moj pradeda i ja poreklom. Navijaću za njega svim srcem, a bude li pravio neke greske ući ću da ga izvedem na pravi put - kroz smeh je rekla Jovana.

Uroš Ćertić
foto: Kurir televizija

Čertić se po pitanju ovih spekulacija nije oglašavao, a nama ostaje da vidimo da li ce ući i kako će se stvari odvijati tokom njegovog mogućeg ulaska u Zadrugu 6.

Kurir/ Alo

Bonus video:

17:08

Jovana Jeremić 4 sata davala iskaz policiji zbog pretnje Belivukovog čoveka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja