ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Jaka PREBILA koleginicu u klubu, Udovica našla DROGU u sobi svog sina

TRAČ

ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Jaka PREBILA koleginicu u klubu, Udovica našla DROGU u sobi svog sina

Stars -

Zdravo, dragi moji, kao što sam vam i obećala, i ove nedelje pripremila sam vam nove sočne priče i tračeve, za koje verujem da će jednog dana biti tema u medijima jer, pre ili kasnije, ispostavi se da su moji izvori tačni i pouzdani.

Pišem vam sa godišnjeg odmora, tačnije mislila sam da ovde mogu da se odmorim i da nikog od poznatih neću videti, ali već po dolasku na ovu destinaciju sretnem staru poznanicu.

Ona je od onih posvuduša kojima se ne zna zanimanje, samo znamo da su poznati po tome što se pojavljuju u javnosti. Od nje čujem da je Jaka napravila incident u jednom klubu, o kojem bruji ceo grad. Kako sam shvatila, Jaka je izašla u grad sa drugaricama, sve su prostitutke, i sve vreme su se slikale i provodile se. Međutim, izgleda da je jedna od njih prekršila dogovor i objavila te slike na mrežama, pa je ova pobesnela i skočila na nju. Počela je da je čupa za kosu i udara pesnicama po glavi, urlala je: "Jesi li luda, dosta mi je više da me povezuju s vama!" Obezbeđenje je doletelo i razdvojilo ih, a Jaka je morala da napusti klub, besna i razularena. Kao da svi mi ne znamo da se i ona bavi najstarijim zanatom, čak se o tome bezbroj puta pisalo. Barem kod nje je to tako očigledno.

Abronoša
foto: Kurir štampano

Stanje u kući kod Udovice je alarmantno. Izbio je skandal jer je zatekla drogu na stolu u sobi kod sina, a što je najgore, u toj prostoriji boravi i njegovo malo dete, pa je ova haos napravila. Htela je da izbaci naslednika iz kuće, vikala je iz sveg glasa, a na kraju je kukala i plakala. Udovica je stalno pričala kako njen sin ne koristi narkotike i da ona to nikad ne bi dozvolila, zato joj je ova surova realnost tako teško pala. Kažu mi moji izvori da je danima utučena i da ne može da se oporavi od šoka. Verovatno će opet početi da pije.

Narukvica je toliko poludela zbog prozivki bivšeg saradnika Mršavog da je angažovala ljude da ga prebiju. On ju je žestoko isprozivao u javnosti, baš su bili niski udarci, a ona onako sujetna i egoistična, ne može preko toga da pređe. Čak je išla lično da prati Mršavog i dojavljivala tim svojim pajtosima, gde se on kreće da mogu da dođu i prebiju ga. Da sam na njegovom mestu, pripazila bih se, jer povređena sujeta svašta može da izazove i napravi veliku štetu. Toliko od mene za danas, čitamo se i sledeće nedelje.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track