SAMO ZA VIP KLIJENTELU: Ove SKUPOCENE mašine voze naslednici pevača, dostižu cenu i preko 200.000 € , a evo ko je NAJSKROMNIJI!
Foto: Pritnscreen/Instagram, Zorana Jevtić, Nemanja Nikolić, Shutterstock

NE ŠTEDE PARE!

SAMO ZA VIP KLIJENTELU: Ove SKUPOCENE mašine voze naslednici pevača, dostižu cenu i preko 200.000 € , a evo ko je NAJSKROMNIJI!

Stars -

Naslednici naših zvezda sa javne scene često se mogu pohvaliti luksznim načinom života.

Osim egzotičnih letovanja, skupocenih krpica i satova, vila sa bazenom, mnogi od njih vole i dobre i besne mašine, automobile vredne po nekoliko stotina hiljada evra.

Veljko Ražnatović
foto: Nemanja Nikolić

Veljko Ražnatović

Sin folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović pre tri godine je pazario novi automobil, koji košta 120.000 evra. Reč je o novom modelu "BMW X7" perla beli, sa svom pratećom opremom.

Veljko se novim lepotanom pohvalio na svom Instagram profilu, gde ga je detaljno snimio spolja i unutra.

Iste godine, Veljko je kupio i "porše 718", kojim se i tada odmah pohvalio na društvenim mrežama. Cena tog četvorotočkaša je iznosila oko 70.000 evra, te otuda ne čudi što Ražnatović u šali svojim novim automobilima tepa "moja beba".

Zoran Pejić Peja, Jovan Pejić Peja, Zlata Petrović, Nataša Rodić
foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Jovan Pejić

Sin Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje Jovan Pejić je dosta skromniji od ostale dece poznatih. On nije želeo da koristi automobile svojih roditelja, niti da mu ga oni kupe, već je radio jedno vreme u magacinu jednog butika, kako bi sam sebi priušti kola.

- Peja i ja imamo automobile, mogao je naša kola da vozi, ali eto on hoće da ima svoja, za koja će sam da zaradi - rekla je Zlata svojevremeno za medije.

Nakon toga, Jovan je sebe častio "golfom 7" čija je vrednost oko 20.000 evra.

Mirko Šijan, Bojana Rodić
foto: Kurir televizija

Mirko Šijan ne štedi pare na skupocena kola

Naslednik Goce Božinovske Mirko Šijan ima "BMW X6" koji košta oko 100.000 evra. Mirko je poznat kao ljubitelj brze vožnje, zbog čega je imao i problem sa zakonom.

Pored ovog četvorotočkaša, Šijan je uslikan i u Land Roverovom modelu "Discovery", koji košta između 60.000 i 80.000 evra.

Marko Bijelić
foto: Pritnscreen/Instagram

Marko Bijelić moše da se pohvali izuzetno skupim voznim parkom

Naslednik pevačice Dragane Mirković, Marko Bjelić, iznenadio sve kada je svojim pratiocima pokazao deo voznog parka u Austriji. Naime, on je snimio skupocene automobile parkirane u garaži, a ljubiteljima četvorotočkaša zastao je dah.

Marko se pohvalio džipom marke "Mercedes", "Ferarijem", čija je cena preko 200.000 evra, i vozilom "KTN", za koje su morali da izdvoje oko 100.000 evra.

Kurir.rs

Bonus video:

17:08

Jovana Jeremić 4 sata davala iskaz policiji zbog pretnje Belivukovog čoveka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track