NAKON ŠTO SU UHVAĆENI U LAŽI: Fran Pujas progovorio o Mensurovom i Anđelinom TAJNOM susretu, pa priznao: ZBOG NJE ME JE OTPRATIO!
Foto: Prinstscreen/ Instagram, Prinstcreen/Red TV

RASKRINKAO MENSURA!

NAKON ŠTO SU UHVAĆENI U LAŽI: Fran Pujas progovorio o Mensurovom i Anđelinom TAJNOM susretu, pa priznao: ZBOG NJE ME JE OTPRATIO!

Stars -

Kao bomba je odjeknula vest da su Anđela Đuričić i Mensur Ajdarpašić uhvaćeni zajedno na primorju, u elitnom restoranu, gde su bili vidno bliži nego ikada.

Naime, Đurićeva je rekla da je susret bio spontan i da su članovi porodice bili sa njima, što se nešto kasnije ispostavilo da nije istina, jer vernom oku fanova apsolutno ništa ne može da promakne.

Mensur Ajdarpašić, Anđela Đuričić
foto: Nemanja Nikolić, Nenad Kostić

Fran Pujas, koji je još od boravka u Beloj kući prijatelj sa Anđelom, a nedavno je i obrisan sa Instagrama od strane Ajdarpašića, progovorio je o ovoj gorućoj temi i bez dlake na jeziku priznao da li bi podržao ovu potencijalnu ljubav.

Mensur Ajdarpašić
foto: Printscreen/Instagram

- I dalje sam u dobrim odnosima s Anđelom, čuli smo se pre neki dan, ali nije mi spomenula ovo što se desilo, tačnije da se videla sa njim. Što se tiče Mensura i brisanja sa Instagrama, nije da mislim, nego sam sada siguran da je to bilo zbog nje, ali zaista nema potrebe da se brine, ja sam samo prijatelj. Ja bih i njihovu vezu podržao, samo da je Anđela srećna!

Kurir/ Pink

Bonus video:

00:04

NOVA TETOVAŽA FRANA PUJASA: Rijaliti učesnik ceo je prekriven crtežima, a sada ima NOVI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track