KOMŠIJE IZ LJUTE RAZVEZALE JEZIK O JUGOSLAVU I ELENI KARIĆ Zajedno se kupaju i ručaju s njenim dečkom, a za mnoge je ovo TEK ČUDNO
Foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić, Prinscreen

neobično

KOMŠIJE IZ LJUTE RAZVEZALE JEZIK O JUGOSLAVU I ELENI KARIĆ Zajedno se kupaju i ručaju s njenim dečkom, a za mnoge je ovo TEK ČUDNO

Stars -

Elena Karaman ostala je u prijateljskim odnosima sa bivšim suprugom Jugoslavom Karićem, od koga se razvela prošle godine.

Dokaz u prilog ovoj tvrdnji je i činjenica da su bivši supružnici letovali zajedno u velelepnoj vili u Ljutoj kod Kotora. Najpre je u vili boravio Jugoslav sa brojnim prijateljima, a zatim je krajem jula u nju došla i dizajnerka nameštaja u pratnji svog dečka, fotografa Dušana Reljina, što je mnoge iznenadilo.

Jugoslav Karić
foto: Damir Dervišagić

Naša ekipa boravila je u Ljutoj, gde su komšije bivšeg para razvezale jezik i objasnile u kakvim su oni odnosima i kako se Elenin bivši muž slaže sa njenim novim izabranikom.

- Mi smo se svi šokirali kada smo videli da je ovde došla Elena sa novim dečkom. Znali smo da kuću nisu prodali i da su u korektnim odnosima posle razvoda, ali da su toliko dobri da zajedno letuju, to nam je svima ovde bilo malo bizarno. Oni su zaista bili zajedno pod istim krovom, išli su i na plažu zajedno i na ručkove. Baš jedna neobična situacija.

Elena Karaman, Dušan Reljin, Jugoslav Karić
foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić, Prinscreen

Kasnije sam čula da su njen sadašnji dečko i Jugoslav odlično slažu i da su u prijateljskim odnosima. Njega je prihvatio i njihov sin Simon, tako da zaista u toj porodici vlada neka čudna harmonija - priča jedna od komšinica, a na njenu priču nadovezao se još jedan stanovnik ovog malog primorskog mesta, koji je još više upućen u ono što se dešava iza velelepne vile bivših supružnika:

Elena Karic, Dusan Reljin
foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić

- Vila je ogromna, tako da u njoj svako ima svoj deo. Elena i njen partner su bili u jednom delu kuće, dok je Jugoslav bio u drugom. Svako ima svoj komoditet i mir. I on je tokom leta dovodio svoje prijatelje u kuću, bio nam je tu Novak Đoković sa porodicom, Vojin Ćetković sa suprugom Slobodom. Išli su negde i jahtom zajedno.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Baš se lepo slažu, a zbog Novaka ova kuća je postala i prava atrakcija ove godine. Elena je inače stalno šetala, išla je do lokalne pijace, pričala sa nama. Divna je. Baš mi je drago što je nisu prodali, oboje su baš vezani za nju - završava komšija.

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

00:37

OKRENULA JE OVO NAOPAKO I ZAKAČILA NA PLAFON: Elena Karaman Karić svoj dom nazvala SVETIM, a evo šta sada RADI! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track