KAD JOJ JA SROČIM 3 REČENICE, U RIKVERC ĆE DA IDE! Milica odustala od tužbe, a Ana Nikolić je žestoko napala: SMARA S OVOM PESMOM
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

rat se nastavlja

KAD JOJ JA SROČIM 3 REČENICE, U RIKVERC ĆE DA IDE! Milica odustala od tužbe, a Ana Nikolić je žestoko napala: SMARA S OVOM PESMOM

Stars -

Medijski rat između Milice Pavlović i Ane Nikolić ne jenjava.

Njih dve su ušle u sukob pre nekoliko meseci zbog pesme "Provereno", koju je Pavlovićka kupila i stavila na svoj CD, a Nikolićka pustila u etar svoju demo-verziju ovog hita, peva ga na svojim nastupima sa izmenjenim tekstom i najavljuje ga kao svoj.

Ana Nikolić, Milica Pavlović
foto: Printscreen/Instagram

Iako se u jednom trenutku učinilo da je skandal oko ove pesme završen i da je Milica odustajanjem od tužbe stavila tačku na ovu priču, novo ulje na vatru dodala je Ana, koja je u podrugljivom tonu i s leskovačkim dijalektom ponovo žestoko izvređala mlađu koleginicu.

Nikolićeva je, naime, u jednoj glasovnoj poruci koja je mogla da se čuje i u emisiji "Ekskluzivno" Milici poručila "da ne zna koji joj je k* rac i da će, ako joj ona sroči tri rečenice, otići u rikverc".

1 / 8 Foto: Printscreen/Instagram

- Ha-ha-ha, fras... Ne mogu, toliko toga ima. Šta ja imam više da komentarišem? Šta je s ovom Milicom koji k* rac više? Hoće li da prekine više da smara, brate mili, s ovom pesmom? Je l' ona ima još neki hit na tom albumu? Alo, nek peva nešto drugo. Nek se koncentriše malo. Imam svojih problema - rekla je Ana, a zatim joj se direktno obratila i javno i zapretila:

- Gospođice Milice, ne mogu sad da se derem, spava mi se. Gospodine Grofe, tako počinje... A onda, kad joj ja sročim tri rečenice... u rikverc će da ide - nepovezano je završila Nikolićeva svoju izjavu za "Ekskluzivno".

Inače, ova provokacija sa Anine strane došla je samo nekoliko dana nakon što je Milica donela konačnu odluku da odustane od tužbe protiv nje, kao i da joj oprosti što joj je protivpravno preuzela pesmu koja je jedan od najvećih hitova ove godine.

- Sve me je to jako povredilo... Iako smo se malo odmakli od svega toga, i dalje mi je neverovatno da neko tako bezobrazno i pred očima kompletne javnosti želi da prisvoji pesmu na koju nema apsolutno nikakva prava. U početku sam mislila da je sve slučajnost i neka vrsta propusta, ali kako je vreme odmicalo, shvatila sam da je zapravo reč o nameri. Iako sam htela da slučaj predam pravosudnim organima, na kraju sam se predomislila. Ne želim sebe da dovodim u situaciju da budem okružena negativnim stvarima, pričama, okolnostima, već da uživam u svemu lepom što mi se dešava. Tako sam i našla snage da sve oprostim - ispričala je Milica za Stori.

Ana Nikolić, Milica Pavlović
foto: Printscreen/Instagram

Mi smo poslali poruku Milici za komentar, ali nam ona nije odgovorila na nju do zaključenja ovog broja.

Provokacija

Nikolićeva već ismevala Milicu zbog leskovačkog naglaska

Nakon što je Ana u jeku skandala poručila Milici Pavlović da je se "mane", ona je ismevala i naglasak koleginice, koja je odrasla u Gornjem Bunibrodu, nadomak Leskovca.

Milica je često i javno naglašavala kako svoje detinjstvo tamo ni za šta na svetu ne bi menjala i veoma je ponosna na svoje selo. Iz tog razloga i ne čudi što Nikolićevoj novi potez nije prošao u tišini.

- Kome d' uzmu pesmu? Za pretplatu? Neće to da može tako. Možda u Bunibrod, kod nas nije tako - pričala je ona u snimku za "Ekskluzivno", da bi se Pavlovićeva oglasila na Instagramu i ispravila je, jer je njen Gornji Bunibrod izgovorila pogrešno.

Uz mapu, ona joj je tada poslala i emotikone poljubaca.

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

00:13

Ana Nikolić šalje poruku Milici Pavlović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track