Najnovije vesti

FILM O ACI SE SNIMA U CELOJ BIVŠOJ JUGI: Saša Mirković otkrio zbog čega će ovo biti jedno od najboljih televizijskih dostignuća!
Foto: Nenad Kostić

OVO SU SVI ČEKALI

FILM O ACI SE SNIMA U CELOJ BIVŠOJ JUGI: Saša Mirković otkrio zbog čega će ovo biti jedno od najboljih televizijskih dostignuća!

Stars

Najveća regionalna zvezda Aca Lukas, svoju publiku iznenadio je autobiografskom knjigom pod nazivom “Ovo sam ja” koja je naišla na fantastične kritike.

Obzirom na reakcije publike, i svima intrigantan život popularnog pevača koji je prikazan u knjizi, u saradnji sa producentom Sašom Mirkovićem i Hype produkcijom odlučeno je da se snimi film i serija koja će se zvati “Kafana na Balkanu” – kao jedan od vanvremenskih Lukasovih hitova, a po svemu sudeći, takav filmski projekat nas i čeka.

Aca Lukas, Saša Mirković
foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković

Do sada je poznato da će rediteljka ovog projekta biti Suzana Purković, koja je ostvarila fantastičnu saradnju sa produkcijskom kućom Hype radeći na seriji “Aviodžije”, kao i da će folkera tumačiti jedan od najtalentovanijih glumaca mlađe generacije Mladen Sovilj.

Pripreme su već uveliko u toku, a kako nam producent filma i serije “Kafana na Balkanu”, Saša Mirković, kaže ova serija i film će se snimati u nekoliko gradova bivše Jugoslavije:

-Kafana na Balkanu će se snimati u Beogradu, Sarajevu, Mostaru, Budvi, Skoplju, Splitu i Banja Luci. Bukvalno u svim centrima bivše Jugoslavije, zato što je Acina karijera kao i život vezan kako za Beograd, tako i za sve ove gradove. Ponosan sam na to što će “Kafana na Balkanu” biti Jugoslavija u malom i što će glumci biti iz svih ovih država. Trenutno ekipa markira sve lokacije na kojima ćemo snimati. Publiku očekuju velika iznenadjenja i dobar film i serija – kaže Mirković.

Kurir.rs

Bonus video:

Aca Lukas đuska uz pesmu Milice Pavlović
00:26

Aca Lukas đuska uz pesmu Milice Pavlović

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja