MILICA ĆE MAJKU ŽIVU U GROB DA OTERA? Komšinica iznela još detalja: Mira preživljava PAKAO, pevačica pravila SCENE pa je i TUŽILA
Foto: ATA Images

KLUPKO SE ODMOTAVA

MILICA ĆE MAJKU ŽIVU U GROB DA OTERA? Komšinica iznela još detalja: Mira preživljava PAKAO, pevačica pravila SCENE pa je i TUŽILA

Stars -

Pevačica Milica Pavlović navodno se javno odriče majke Mirjane Đorđević jer ju je ostavila u selu Bunibrod sa bakom i dedom sa očeve strane.

Meštani Grabovnice ispričali su za S. Telegraf kako pevačica tri decenije ne želi da čuje kroz kakve je muke je ona prolazila zbog ćerke.

Komšinica Slavica tvrdi da Mira nikada i nije odlučivala o tome da Milicu ostavi kod babe i dede u Bunibrodu, već ju je primorao Miličin otac Dragoslav i njegovi roditelji Rada i Vladimir. Pevačica je navodno poverovala u priču očeve familije, koja ju je ubedila da je njena majka loša i da je ostavila svojevoljno i zanemarila je.

Milica Pavlović
foto: Nemanja Nikolić

Susedi tvrde da je Mirjana bila primorana da ćerku ostavi kod babe Rade i dede Vladimira u selu Bunibrod dok se ne snađe s mužem u Švajcarskoj. Komšinica iz sela Miličine majke prepričala je za Republiku jednu situaciju kada je Milica, kao tinejdžerka, u vranjskom autobusu vikala besna da nema majku.

- Išla je kod oca autobusom u Lucern, a ja kod mog sina s unučicom. Jedna žena koja se tu zadesila rekla je Milici da sam komšinica njene mame u selu, a onda je nastupio cirkus. Počela je da viče: "Ja nemam majku ni rod s majčine strane!" Takav bes i prgavost nisam videla kod mlade osobe i povukla sam se - prisetila se komšinica, dodavši da je Pavlovićeva tada putovala kod oca, kome je skočila u zagrljaj po izlasku iz autobusa oslovivši ga sa "tatice".

Milica Pavlović
foto: Nemanja Nikolić

Dok je pre nekoliko dana Milica basnoslovno skupom žurkom proslavljala 31. rođendan u Beogradu i hvalila se za medije da ima najbolju maćehu, koju voli najviše na svetu, njena majka Mirjana Mira Đorđević, daleko od nje, ronila je gorke suze po ko zna koji put jer još jednom nije uspela da dopre do ćerke i ispriča joj bolnu istinu, priča druga meštanka koja je insistirala na anonimnosti jer ne želi probleme s Milicom, koja je, kako kaže, ogrezla u mržnji, i dodaje:

- Njena jadna majka nikada nije htela da izađe u javnost s ovom pričom jer ne želi da joj kvari karijeru. A Milica će majku živu u grob da otera. Tužila je ranije za izdržavanje, a Mira je, sva srećna, odlazila na ta ročišta samo da je se nagleda. To joj je bila jedina prilika gde može izbliza da je vidi. Pa šta god da su vam ti baba, deda i otac pričali sada ste svoj čovek, pa staćete, porazmisliti i popričati s tom ženom koja vas je rodila ako ste čovek!

Milica Pavlović
foto: ATA images

Mira Đorđević je ćerki uputila rođendansku čestitku na društvenoj mreži Fejsbuk kojom je rastužila poznavaoce njenih pravih porodičnih prilika.

- Srećan rođendan, jedino moje - napisala je Mira, a uz to je objavila i fotografiju svoje naslednice.

Kurir.rs/S. Telegraf

Bonus video:

00:19

Milica Pavlović se skinula u kupaći

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track